Kjøttfagdag med fire temaer og to røde tråder

Hvordan øke verdiskapingen med dagens kjøttvolum og hvilke veier fører til forbrukeren? Det er to av fire hovedtemaer på Kjøttfagdagen 2016 som i år er lagt til Trondheim.

– Snakk mer om kjøtt som slankekost

Kjøtt er like sunt som fisk, sier ernæringsprofessor Birger Svihus. Han mener det bør snakkes mer om kjøttet som slankekost.

Hampshiresalget opp 25 prosent

Rundt 12,5 prosent av de 1,6 millioner grisene vi spiser i Norge er nå av Hampshirerase. 

Daka inn i Norsk Protein

Nortura SA og Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF) skrev i dag under en avtale som medfører at Daka Denmark tar over 10 prosent av aksjene i Norsk Protein AS.

Resultater NM i Kjøttprodukter 2016

Her finner du komplett oversikt over vinnerne av NM i Kjøttprodukter 2016. Norges beste Grillmat, Bacon, Pølser og Spekepølser og Spekekjøtt.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser