Frittstående slakterier har ledig kapasitet!

Er du svineprodusent som ønsker å levere til et frittstående slakteri, eller tenker du å starte opp og går med byggeplaner? Mer enn hver tredje gris slaktes på et frittstående slakteri, og det er plass til enda flere.

Velkommen til industrisamling!

I samarbeid med Leiv Vidar AS inviterer vi til årets industrisamling for industri- og foredlingsmedlemmene. Turen går til Lindvalls Chark som produserer rundt en million pølser hver uke.

Driftskredittordningen digitaliseres

Bønder har mulighet til å være med i oppgjørs- og driftskredittordningen for landbruket - privatordningen. I høst blir permene byttet ut med en digital løsning, og det avholdes nå kurs for KLFs slakterier og andre private varemottakere som er med i ordningen.

Husk å melde på kjøttprodukter i NM!

Lager din bedrift Norges beste pinnekjøtt? Eller har dere gull-medister? Hvor bra er dine juleprodukter? Og hvem lager Norges beste pålegg? Om en uke går påmeldingsfristen ut.

Påmeldingen til NM har åpnet!

Lager din bedrift Norges beste pinnekjøtt? Eller har dere gull-medister? Hvor bra er dine juleprodukter? I november kommer svaret om dere melder på produktene i løpet av de neste fire ukene.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser