HACCP grunnkurs

KLF kan tilby HACCP-kurs som tilfredsstiller kravene i Hygienepakken. Ved å gjennomføre dette kurset er du i stand til å innføre HACCP metodikk på egen bedrift.

Sted: ikke fastsatt

Kurset går over to dager og med følgende innhold:

  • Grunnleggende HACCP
  • HACCP-analyse
  • Kartlegging av bedriftens produkter og prosesser
  • Utarbeidelse av flytskjema
  • Fare analyse
  • Risikovurdering
  • Fastsettelse av kritiske styringspunkt og grenser
  • Etablering av rutiner for styring og kontroll
  • Etablering av rutiner for dokumentasjon og evaluering

 

Kurset vil bestå av forelesninger og gruppeoppgaver knyttet til de enkelte tema, slik at en ved kursavslutning har gjennomgått en fullstendig HACCP.

Pris: Kr 6.000 pr person for medlemsbedrifter. Dersom tre eller flere fra en og samme bedrift deltar er pris kr 5.500 pr person. For ikke medlemmer koster kurset kr 7.000,- per person.

 
Påmeldingsfrist:  18. oktober 2016

Temadagen forutsetter at det blir minst 10 deltakere. Bindende påmelding. Avmelding innen en uke før kursstart belastes med 50 prosent, etter det 100 prosent. Lenke til påmeldingsskjema

Kontakt

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser