HACCP-kurs

KLF holder HACCP-kurs som tilfredsstiller kravene i Hygienepakken. 

Sted: KLFs lokaler, Østensjøveien 39/41

Ved å gjennomføre dette kurset er du i stand til å innføre HACCP metodikk på egen bedrift. Kurset går over to dager og med følgende innhold:

  • Grunnleggende HACCP
  • HACCP-analyse
  • Kartlegging av bedriftens produkter og prosesser
  • Utarbeidelse av flytskjema
  • Fare analyse
  • Risikovurdering
  • Fastsettelse av kritiske styringspunkt og grenser
  • Etablering av rutiner for styring og kontroll
  • Etablering av rutiner for dokumentasjon og evaluering

Kurset vil bestå av forelesninger og gruppeoppgaver knyttet til de enkelte tema, slik at en ved kursavslutning har gjennomgått en fullstendig HACCP.

Pris: kr 7500,- per person for medlemsbedrifter. Tre eller flere fra samme bedrift, kr 5500,- per person. For ikke-medlemmer koster kurset kr 8500,- per person.

Påmelding til: klf@kjottbransjen.no - innen 10. september.

Bindende påmelding. Avmelding innen en uke før kursstart belastes med 50 prosent, etter det belastes det med 100 prosent.

Kontakt

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 466 26 261

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser