HACCP-kurs for ansatte

Trenger dine ansatte en innføring i HACCP uten å kunne tegne flytskjema eller gjøre risikovurderinger, men derimot gir de en forståelse for og betydningen av HACCP?

Sted: KLFs lokaler, Østensjøveien 39/41, Oslo

KLF tilbyr kurs tilpasset ansatte som ikke er en del av HACCP-teamet, men som involveres i HACCP gjennom sitt arbeide.

Kurset har følgende innhold:

  • Grunnforutsetninger/ PRP
  • Styring og grenser
  • Dokumentasjon og evaluering
  • Mattrygghets-standarder og kjedekrav

Kurset vil bestå av forelesninger og gruppeoppgaver knyttet til de enkelte tema.

Pris: Kr 3.000 pr pers for medlemsbedrifter. Dersom tre eller flere fra en og samme bedrift deltar er pris kr 2.500 pr pers. For ikke medlemmer koster kurset kr 4.000,- per pers.

Påmeldingsfrist:       1. juni 2017

Kurset forutsetter at det blir minst 10 deltakere. Bindende påmelding. Avmelding innen en uke før kursstart belastes med 50 %, etter det 100 %.

Send e-post med navn på deltakere til randi@kjottbransjen.no

Kontakt

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser