HACCP videregående

KLF kan tilby Workshop HACCP – videregående. Denne workshopen er rettet mot de som har jobbet med HACCP over tid, og som trenger påfyll og videreutvikling.

Sted: KLFs lokaler, Østensjøveien 39/41, Oslo

Workshopen går over to dager og med følgende innhold:

  • HACCP og Trygg Mat
  • HACCP-prinsippene
  • Utfordringer med egen HACCP
    • Gjennomføring og oppfølging av HACCP-revisjoner
    • Rutiner for styring og kontroll av KKP og KF
    • Rutiner for dokumentasjon og evaluering
    • Næringsmiddelfarer
    • Beredskap
    • Analyser – hva trenger vi?

Kurset vil bestå av forelesninger og gruppeoppgaver knyttet til de enkelte tema.

Pris:

Kr 6.000 pr pers for medlemsbedrifter. Dersom tre eller flere fra en og samme bedrift deltar er pris kr. 5.500 pr pers. For ikke medlemmer koster kurset kr. 7.000,- per pers.

 

Påmeldingsfrist: 17. januar 2017     

Temadagen holdes under forutsetning at det blir minst 10 deltakere. Bindende påmelding. Avmelding innen en uke før kursstart belastes med 50 prosent, etter det 100 prosent.

Lenke til påmeldingsskjema finner du her

Kontakt

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser