Har du kontroll?

Av og til skjer det som ikke skal skje, uønskede analyseresultater. Hva skjedde, og skulle en sett det komme? Prøvetakingsplaner og ikke minst punkter for prøvetaking i miljø, på utstyr og frekvens for produktprøvetaking er verken 2+2, eller en plan som ble laget i forrige århundre. Alt er i endring, og det krever at kontrollplanene i endring i samsvar med tiden.

Sted: KLFs lokaler, Oslo

KLF arrangerer kurs i utarbeidelse av prøvetaking, veiledning i bruk av utstyr, bruk av retningslinjer og veiledere.

Tidspunkt:

20. oktober - 09.30–16.00
21. oktober - 09.00-15.00

Kursinnhold:

  • Regelverk, veiledere og samleprøver
  • Bransjeretningslinjer, et hjelpemiddel i prøvetakingen?
  • Hvilket utstyr skal jeg bruke? Hurtigtester, ATP osv.,
  • Utarbeidelse av prøvetakingsplaner med case
  • Holdbarhetstesting
  • Trendanalyser
  • Kundekrav, reklamasjoner med case

 

Påmeldingsfrist: 15. oktober 2016  

Bindende påmelding. Avmelding innen en uke før kursstart belastes med 50 prosent, etter det 100 prosent.

Lenke til påmeldingsskjema finner du her

 

Pris for medlemmer kr 7000. Pris for ikke medlemmer kr 8000.

 

Kontakt: Mette Juberg, tlf 901 03 455, e-post mette@kjottbransjen.no

Kontakt

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser