Kåring NM i Kjøttprodukter

Under kåringsarrangementet for NM i kjøttprodukter 7. november skal det deles ut prisen til en tredel av de rundt 550 produktene som erpåmeldt. Hva er vel bedre enn å ta imot medaljene selv?

Sted: Sentralen, Oslo

karing-Nett2

Dagen starter med fagseminar med innlagt utdeling av gullmedaljer. Deretter kommer kåringsfesten med tre-retters middag i høgtidelige omgivelser, kombinert med kåring av Norgesmestere og andre gjeve priser.

Årets konferansier er Thomas Leikvoll. Vadsøværingen er en dreven komiker og er mest kjent fra TV og programmene La kamera gå, Rett i baret, God kveld Norge og Gullruten. Han er nå å finne på Latter og deler raust historier om egne feilskjær og lyter, med en varm og god humor. Tomas får selskap av vokalistene Mathilde Espeseth og Kim Rune Hagen.

Gå direkte til påmelding

Dato: 7. november 2019 - klokken 13.00
Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo
Pris: 2350,- per person
For hvem: Kåringsarrangementet er et bransjearrangement for kjøttbedriftene, samarbeidspartnere, dommere og kjøkken, skolene og andre inviterte.
Påmeldingsfrist: 31. oktober 2019

Ledsager/ ansatte: Om ledsager eller ansatte i bedriften ønsker å delta kun på kvelden er prisen satt til 1800,-. Det dekker alt som skjer etter klokken 18:00 inkludert tre-retters middag med vinmeny.

NM vinnere 2019

Bilder av vinnerne
Alle vinnere blir tatt bilder av for bruk i bransjeblader og ikke minst for pressearbeidet som gjøres i etterkant av arrangementet med å få spredt det gode budskap lokalt og regionalt. Bildene blir også gjort tilgjengelig for fri bruk for bedriftene som deltar i konkurransen.

Resultatene fra årets konkurranse offentliggjøres på kjottprodukter.no klokken 22.00.
7. november. VG har også sannsynlig oppslag på produktene som defineres som julemat i avisen dagen etter. Også ferdigmat ser ut til å få plass i avisen noen dager etter kåringen. Alle medaljevinnere vil vises frem i eget innstikk i bladene Kjøttbransjen og ProConvenience.

Merking av salgsvarer som har blitt Norgesmester eller tatt gull
Om produktene dine tar gull kan det gi uttelling i form av økt salg. Vi har derfor bestilt opp en del gullklistermerker og Norgesmestermerker til de som ønsker å merke produktene sine allerede dagen etter kåringen. Dere får merkene med hjem denne kvelden. Om vi går tomme, deles merkene broderlig ut fra bestillingene som kommer denne kvelden og vi bestiller opp flere (en ukes leveringstid). Det er også mulig å laste ned merker for bruk i markedsføring eller for trykk på etiketter fra kjottprodukter.no/merkebruk.

Merkerekke 2019

Foreløpig program 7. november:
Det blir innlegg fra MatPrat, Nofima, Tine Partner Industri, Arne B. Corneliussen, Multivac, Animalia, Foodtec, Matmerk og Matsentralen.
13:00   Håndmat og kaffe
13:30   Velkommen til kåring
13:35   Utdeling av priser og foredrag
14:30   Pause
15:00   Utdeling av priser og foredrag
15:45   Pause
16:10   Utdeling av priser og foredrag
17 00   Utdeling av medaljer og diplom
17:25   Foto av vinnere og utdeling av medaljer og diplomer
18:30   Festmiddag og utdeling av Norgesmester-titler
22:00   Komplett resultatliste publiseres på kjottprodukter.no
21:00   Åpen bar og sosialt samvær
23:55   Arrangementet avsluttes

Meld deg på kåringen, og følg bedømmingen på Facebook og på kjottprodukter.no

logorekke 2019

Kontakt

Randi Spidsberg

Randi Spidsberg

Kontorsjef

Tlf: 416 46 027

Endre Myhr, Markeds- og prognosesjef

Endre Myhr

Markeds- og administrasjonssjef

Tlf: 952 38 600

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 466 26 261

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser