Kompetanseskole for eggprodusenter - samling 2

   

Sted: Scandic Hell, Sandfærhus 22, Stjørdal

Program

Dag 3: Tirsdag 30. januar 2018

Kaffe fra kl 09:30

Kl 10:00 Ernæring hos verpehøns v/Harald Hetland, Norgesfôr
  11:30 Lunsj
  12:30 Fôrblandinger og praktisk fôring av verpehøns v/Harald Hetland, Norgesfôr
  13:30 Pause
  13:45 Ulike innredningssystemer til verpehøns. Fordeler og ulemper v/Margrethe Brantsæter
  14:30 Pause
  14:45 Ventilasjon og luftkvalitet v/Fjørfespesialisten
  15:30 Daglig drift, rutiner og livet som eggprodusent v/Steinar Skogstad
  16:30 Eggprodusenten som bedriftsleder v/Steinar Skogstad
  17:00 Slutt for dag 3
     
  19:00 Felles middag og sosialt samvær. Overnatting til neste dag

     

Dag 4: Onsdag 31. januar

Kl 08:30 Lover og forskrifter som er relevante for eggprodusenten v/Grim Romø, Mattilsynet
  09:30 Pause
  09:45 Egg og eggkvalitet. Eggets anatomi, håndtering og lagring av egg v/Elin Rasten Brunsdon, Animalia
  10:45 HMS i landbruket v/Bjørn Wagnhild, Landbrukets HMS-tjeneste
  11:30 Lunsj
  12:30 Dokumentasjon og kvalitetssystem v/Cecilia Larsson, KLF
  13:00 Gjennomgang og diskusjon av oppgaver
  14:00 Utdeling av kursbevis og avslutning

        

Program til samling en

Kontakt

Cecilia Larsson

Cecilia Larsson

Prosjektleder for effektivitetskontrollene - fjørfe

Tlf: 926 98 943

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser