NM i kjøttprodukter - kåring

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund inviterer alle foredlere av kjøtt til Norgesmester i kjøttprodukter 2017. I år setter vi spesielt fokus på kjøttbransjens store utvalg av julemat.

Sted: Gamle Logen, Oslo

NM-2017---velkommen

Les mer om kåringsarrangementet her.

Klikk her for å gå til påmeldingsskjema på nett.

I konkurransen kåres:

  • Norgesmester i inntil åtte klasser blant gullvinnerne
  • 24 klasser med gull, sølv og bronsemedaljer
  • På tvers av klassene kåres spesialpris for nyskapning, grønt i kjøtt, økologisk og Matmerks Hederspris
  • Skolemesterskap i medisterkaker

Ved å delta i Norgesmesterskapet i kjøttprodukter 2017 kan du også få

  • en profesjonell vurdering av dine kjøttprodukter
  • tilbakemelding på produktene fra godt kvalifiserte dommere
  • forslag til forbedringer av produktet
  • god mediedekning generelt, inkludert fagpresse med stor distribusjon av resultater
  • god mulighet for mediedekning på egen bedrift og egne produkter
  • mulighet for merking av produkter som oppnår tittel eller medalje

Les mer om klasser og påmelding på www.kjottprodukter.no.

Deltakelse i konkurransen
Konkurransen har begrenset kapasitet i tid og lager. Produkttypene krever ulik tid og kapasitet til lager, tilberedning og bedømming. Derfor avhenger maksimalt antall produkter med hvilke produkttyper som meldes på. Arrangøren kan - når kapasitetsgrensen er nådd - stenge for ytterligere påmeldinger av konkrete produkttyper eller produkter totalt. Tidlig påmelding vil derfor sikre at dine produkter får delta i konkurransen.

Viktige datoer

  • Påmelding til konkurransen 18. aug - 20. sept
  • Innsending/innlevering av produkter 19.-20. okt
  • Bedømming 23.-25. okt
  • Påmeldingsfrist kåringsarrangement 30. okt
  • Kåringsarrangement 9. nov

Informasjon og kommunikasjon
Detaljert og oppdatert informasjon om konkurransen, klassene, innsending og merking av produkter, er å finne på KLFs nettsider (under NM i kjøttprodukter) eller gå direkte til www.kjottprodukter.no

Les mer om kåringsarrangementet her.

Klikk her for å gå til påmeldingsskjema på nett.

KLASSENE

NM i kjøttprodukter 2017 vil bedømme produkter i 24 klasser. I klassene kan det oppnås medaljer av valør gull, sølv og bronse. En mer detaljert beskrivelse av klasseinndelingen finner du her.

Ribbe, Juleskinke, Stek, Sous vide spesial, Karbonade, Kjøttkake/bolle, Medisterkake, Panerte (nuggets/snitzel), Restaurantburger (HORECA), Røkt pinnekjøtt, Urøkt pinnekjøtt, Pinnekjøtt spesial, Sylte, Rull, Postei/paté, Hverdagspålegg inkl storpakning, Delikatessepålegg svin, Delikatessepålegg fjørfe, Delikatessepålegg spesial, Røkt julepølse, Urøkt julepølse, Julepølse spesial, Lutefiskbacon og Julespesial
 
SPESIALPRISER: Nyskapning, Grønt i Kjøtt, Økologisk og skolemesterskap i medisterkaker og Matmerks Hederspris.

medaljeoppsett2017

Kåringsarrangement

Gustav Nilsen

Kåringsarrangementet blir på Gamle Logen i Oslo, torsdag 9. november fra ca kl 13. Det vil bl.a. bestå av fagseminar, premieutdeling, kåring av Norgesmestere, middag og utdeling av medaljer. Arrangementet er åpent for deltakere i NM-konkurransen, KLFs medlemmer, samarbeidspartnere og inviterte gjester. Konferansier og underholder blir Gustav Nilsen. Han er kjent for parodier på både Eyvind Hellstrøm, Petter Stordalen og Morten Harket.

Resultater
Resultatene fra konkurransen blir presentert på www.kjottprodukter.no, gjennom et eget resultatinnstikk i Kjøttbransjen nr. 9 (9. november) og i avisen Dagligvarehandelen uken etter. Det glade budskap sendes også til media. Billeddekning legges opp på samme måte som under tidligere Norgesmesterskap. Mediedekningen av konkurransen er vanligvis svært god, og VG vil nokså sikkert dekke vinnere dagen etter kåringen.

Påmelding til konkurransen Det er i perioden 18. august til 20. september åpnet for påmelding via www.kjottprodukter.no. Vi har en øvre grense på 450-500 produkter. Arrangøren kan stenge for ytterligere påmeldinger for enkelte produkttyper når grensen er nådd. Vi kan også stryke klasser ved lav påmelding.

Arrangør: Norgesmester i kjøttprodukter 2017 er et arrangement i regi av KLF Servicekontor.

Samarbeidspartnere
For å holde påmeldingsavgiften nede og samtidig å gjennomføre en konkurranse med topp kvalitet er vi avhengig av samarbeidspartnere. De bidrar dessuten til markedsføring av konkurransen. Dette er en del av et felles løft og de får eksponering og synlighet. Samarbeidspartnerne er til stede på kåringsarrangement og vil stå for utdeling av premier.

Kontaktpersoner for Norgesmester i kjøttprodukter 2017:
Endre Myhr: endre@kjottbransjen.no telefon 952 38 600
Svein-Erik Eide: svein-erik@kjottbransjen.no telefon 905 29 988
Randi Spidsberg randi@kjottbransjen.no telefon 416 46 027 (sentralbord 23 24 44 70)

NM-samarbeidspartnere-2017

Les mer om kåringsarrangementet her.

Klikk her for å gå til påmeldingsskjema på nett.

Kontakt

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Randi Spidsberg

Randi Spidsberg

Kontorsjef

Tlf: 416 46 027

Endre Myhr, Markeds- og prognosesjef

Endre Myhr

Markeds- og administrasjonssjef

Tlf: 952 38 600

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser