Rotårsaksanalyse - kurs Trondheim

Kontinuerlig forbedringsarbeid er en av grunnpilarene i styringssystemer for mattrygghet. Ideen om å unngå gjentakende avvik og uønskede hendelser har eksistert lenge, men har tatt lang tid å implementere fullt ut. Kravene om kontinuerlig forbedring stilles i ulike mattrygghetsstandarder, og helt konkret i BRCs siste utgave.

Sted: Grilstad Fabrikker, Trondheim

permer-KLF

For å møte våre KLF-medlemmers ønske og etterkomme krav fra leverandørrevisjoner om dokumentasjon på gjennomført kurs i Rotårsaksanalyse har vi fått Norges beste på dette som kursleder.

Trond Stokmo er seniorkonsulent, revisjonskoordinator i Aquatic Consult, og sertifiserer i henhold til BRC-, MSC og ASC-standardene, og er også godkjent instruktør i VITAL Allergenkalkulator. Trond er utdannet matteknolog og pølsemaker, har praktisk erfaring fra større internasjonale matvirksomheter, og bred revisjonserfaring av leverandører.

Pris

Prisen er kr 3 000 for KLF medlemmer og kr 4 000 for ikke-medlemmer.

Påmeldingsfrist - torsdag 20. oktober. Lenke til påmeldingsskjema finner du her

Spørsmål? Ta kontakt med Mette Juberg, tlf 901 03 455, e-post mette@kjottbransjen.no

Kontakt

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser