SIAL

Den internasjonale fagmessen SIAL, med mer enn 7000 utstillere, tar mål av seg til å vise fram mange tusen nyheter fra alle verdens hjørner.

Sted: Paris

Rundt 10 prosent av alle innovasjoner på verdens matvaremarkeder er lansert på SIAL Paris siden messen startet opp for 54 år siden. I år igjen tar den internasjonale fagmessen, med mer enn 7000 utstillere, mål av seg til å vise fram mange tusen nyheter som vil bli presentert for eksperter fra alle verdens hjørner. Utstillere og besøkende vil rykke frem et skritt foran utviklingen – SIAL viser vei inn i fremtiden.

Før en innovasjon er klar for markedene har ideen vært gjennom stadier av planlegging, prøving og feiling og serier av vitenskapelige tester. Ut av disse gåtefulle prosessene kommer til slutt det noen har drømt om, trodd på og arbeidet med, nemlig nye konsepter og produkter som i sin tur vil finne en naturlig plass på hyllene i forretninger og supermarkeder verden over.
Hele prosessen vil komme til uttrykk i SIALs Future Lab, selve nervesenteret på messen.

– Vi ønsker å ta et skritt videre fra SIALs tradisjonelle innovasjonskonkurranse, og forklare historien og forhistorien til nyskapningene på den internasjonale matvaresektoren, sier Nicolas Trentesaux, SIALs nettverksdirektør. Sist messen ble arrangert i 2016, var mer enn 155 700 besøkende tilstede, hvorav 70 prosent internasjonale fra 194 land.

Kontakt

Per Arne Sleipnes

Per Arne Sleipnes

Daglig leder KLF Media AS, Ansvarlig redaktør Kjøttbransjen

Tlf: 922 47 917

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser