Temadag hygiene

Hygiene og hygieneløsninger – det er vel lett match? Renhold og påfølgende kontroll og overvåking er ikke noe en skal ta lett på. Skal trygg mat produseres må vi være sikre på at vi velger det som er riktig for oss.

Sted: KLFs lokaler, Østensjøveien 39/41, Oslo

Program:
09.30          Velkommen

10.00          Hva, hvorfor og hvordan rengjøres det? Hvilke kjemikalier er egnet, hva med miljøet? Stein Nikolaisen

11.30          Lunsj

12.30          Krav om prøvetaking – hva må vi gjøre? Mette

13.00          Prøvetaking – utstyr, hva skal en velge? Petter Breigutu

13.30          Kaffestrekkpause

14.00          Bekledning – Petter Breigutu

14.30          Hygienisk design Stein Nikolaisen

15.30          Diskusjon

16.00          – Oppsummering, og vel hjem….

      

Pris:           Medlemsbedrifter kr 3000 pr pers.

                  For ikke medlemmer kr 4000- per pers.

 

Påmeldingsfrist: 2. februar 2017

Temadagen forutsetter at det blir minst 10 deltakere. Bindende påmelding. Send e-post med navn på deltakere til randi@kjottbransjen.no

Kontakt

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser