Temadag tilsetningsstoffer - Oslo

Tilsetningsstoffer, og ikke minst E-nummer, har til alle tider vært aktuelt for industrien, men ikke minst for alle som er opptatt av ren og naturlig mat. Hvor mye kan en bruke av ulike tilsetningsstoffer, hvor mye tåler vi – både rent fysisk og i deklarasjonen?

Sted: KLFs lokaler, Oslo

tilsetningsstoff

Program:

09.30 Velkommen
10.00 Hva, hvorfor, hvordan, hvilke og hvor brukes tilsetningsstoffer? Finnes det «gode alternativer»? v/Ola Stuberg, Arne B. Corneliussen
11.00 Regelverk og Mattilsynets fokus i forhold til tilsetningsstoffer v/Ingvild Tømmerberg Sletta, Mattilsynet
12.00 Lunsj
13.00 Ernæring og tilsetningsstoffer - hva tåler vi? v/Ellen Hovland, Animalia 
14.00 Kaffepause
14.20 Kan vi produsere mat uten tilsetningsstoffer? v/Janne Haugdal, Matpartner
15.00 Bruk av bestrålt krydder i varmebehandlede produkter, er det mulig? v/Beate Folgerø, Nortura
15.30 Diskusjon og oppsummering

 

Pris:           Medlemsbedrifter kr 3000 pr pers.

                  For ikke medlemmer kr 4000- per pers.

 

Påmeldingsfrist 10. november

Temadagen holdes under forutsetning at det blir minst 10 deltakere. Bindende påmelding. Lenke til påmeldingsskjema

Kontakt

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser