NM-kåring

Under kåringsarrangementet for NM i Kjøttprodukter 3. mai skal det deles ut priser til en tredel av de rundt 565 produktene som er påmeldt. Hva er vel bedre enn å ta imot medaljene selv?

Sted: Stratos, Youngstorget 2A

kaaringsbilde-stratos

 

 

Dagen starter med fagseminar med innlagt utdeling av gullmedaljer i luftige omgivelser og med fantastisk utsikt. Deretter kommer kåringsfesten med tre-retters NM-middag, kombinert med kåring av Norgesmestere og andre gjeve priser.

Årets konferansier er drammenseren Halvor Johansson. Han er en matglad fremadstormende stand-up komiker med lang bakgrunn som kokk og kantinebestyrer. I dag gjør han både standup og konferansieroppdrag på Latter.

Dato: 3. mai 2018 - klokken 13.00
Sted: Stratos, Youngstorget 2, 0181 Oslo
Pris: 2250,- per person 
For hvem: Kåringsarrangementet er et bransjearrangement for kjøttbedriftene, samarbeidspartnere, dommere og kjøkken, skolene og andre inviterte.
Påmeldingsfrist: 25. april 2018

Påmelding: På kjottprodukter.no finner du lenke til elektronisk påmelding. Påmeldingen er bindene. Du kan også gå direkte til påmelding på denne lenken: goo.gl/GFzF4s

Ledsager/ ansatte: Om ledsager eller ansatte i bedriften ønsker å delta kun på kvelden er prisen satt til 1750,-. Det dekker alt som skjer etter klokken 18:00 inkludert tre-retters middag med vinmeny.

Merk at vi kun har plass til 175 deltakere.

Bilder av vinnerne
Alle vinnere blir tatt bilder av for bruk i bransjeblader og ikke minst for pressearbeidet som gjøres i etterkant av arrangementet med å få spredt det gode budskap lokalt og regionalt. Bildene blir også gjort tilgjengelig for fri bruk for dere i bedriftene.

Resultatene fra årets konkurranse offentliggjøres på kjottprodukter.no klokken 21.00. VG har også sannsynlig oppslag på produktene som defineres som grillmat i avisen dagen etter.

Merking av salgsvarer som har blitt Norgesmester eller tatt gull
Om produktene dine tar gull kan det gi uttelling i form av økt salg. Vi har derfor bestilt opp en del gullklistermerker og Norgesmestermerker til de som ønsker å merke produktene sine allerede dagen etter kåringen. Dere får merkene med hjem denne kvelden. Om vi går tomme, deles merkene broderlig ut fra bestillingene som kommer denne kvelden og vi bestiller opp flere (en ukes leveringstid).

 
 

Meld deg på kåringen, og følg bedømmingen på Facebook og på kjottprodukter.no

Samarbeidspartnere 2018

Kontakt

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Endre Myhr, Markeds- og prognosesjef

Endre Myhr

Markeds- og administrasjonssjef

Tlf: 952 38 600

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 466 26 261

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser