Du er her: Forsiden / Aktuelt

Aktuelt

NM i oktober skal løfte spekematen

Etter at NM i kjøttprodukter (grill og spekemat) denne våren måtte utgå på grunn av koronasituasjonen, er det nå klart at det blir arrangert et begrenset NM i kjøttprodukter til høsten - med vekt på spekemat.

Gårdsand tar over driften av Grøstadgris

Til nå har Gårdsand i Vestfold kun håndtert tobeinte dyr i sitt produksjonsanlegg. Når bedriften en gang i oktober overtar driften av Grøstadgris, skal det både skjæres gris og produseres produkter basert på frilandsgris fra Grøstadgris.

Bytter fra Grans Bryggeri til KLF

Hun har de siste årene sørget for å sikre kvaliteten på de flytende produktene til Grans Bryggeri i Sandefjord. Nå skal Christiane Hoffmann, født og oppvekst i Tyskland, bidra til at norske kjøttbedrifter får den kvalitetsoppfølging de ønsker.

Eierskap til data i næringen

Digitalisering av samfunnet gir nye muligheter for økt verdiskaping, og data får en stadig større økonomisk verdi. Derfor forsøker mange aktører nå å få kontroll på det digitale gullet.

Svekket norsk bærekraft med Klimakur 2030

Et samlet norsk landbruk stiller seg bak målet om å redusere klimagassutslipp fra jordbruket. Kjøtt- og eggbransjen er imidlertid opptatt av at utslippsreduksjonen ikke må gå på bekostning av norsk matsikkerhet og selvforsyning. 

Jordbruksavtalen 2020 er klar

- KLF er glad for at avtalepartene i et år der vanlige jordbruksforhandlinger var umulig, kom fram til en forenklet jordbruksavtale på viktige området.

KLF med koronaråd til regjeringen

Denne uken var KLF invitert til Olaug Bollestad for å komme med innspill til regjeringens arbeid for «Norges vei ut av koronakrisen».

Ber handelen om utsatt prisfrist

KLF frykter et særdeles uryddig forhandlingsklima om ikke fristen for å melde prisendringer utsettes.

Ledig stilling på kvalitet- og mattrygghet

En svært spennende stilling innenfor fagfeltet kvalitet- og mattrygghet er nå ledig i KLF.

Status - kjøttbransjen i koronakrisen

KLF har spurt en fjerdedel av bedriftene om konsekvensene av koronakrisen. 40 bedrifter med 10 milliarder i omsetning og 2700 ansatte har kommet med innspill.

Kontakt

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Bjørn-Ole Juul-Hansen pass 18 kb

Bjørn-Ole Juul-Hansen

Administrerende direktør

Tlf: 913 59 382

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser