Du er her: Forsiden / Aktuelt

Aktuelt

Duroc blir felles far-rase

Fatland, Nortura, Norsvin, Midt-Norge Slakteri AS og Furuseth AS er blitt enige om en felles satsing på duroc som far-rase i Norge.

Et bevis på god mattrygghet

- Den siste uka har vist at Norsk Kylling har gode rutiner og at beredskapsplaner er fulgt.

- Håper medlemmene åpner opp døren i valgkampen

- KLFs livsgjerning er å kontinuerlig jobbe for at politikken som føres gir gode rammebetingelser og bedrer konkurransekraften til medlemmene. Valgkampen er nå i gang, og vi vil guide listetopper inn i kjøttbedriftene. Men vi møter politikerne hele året, valgår eller ikke.

Kjemper om KLFs hederspris 2017

– Det er gledelig at vi har fått inn mange relevante forslag på bedrifter som fortjener å motta KLFs hederspris. Det viser at denne prisen engasjerer, sier juryleder Per A. Sleipnes etter første
møte i juryen.

Fornøyd med gjennomslag

- Vi har fått gjennomslag på viktige områder i innstillingene til jordbruksmeldingen, og ser kraftige forbedringer i forhold til hvordan meldingen opprinnelig så ut. 

Økte kvoter gir økt press i det norske markedet

Norge og EU er enige om å øke den tollfrie importkvoten for kjøttprodukter med 2.550 tonn.

Problematisk underskudd på storfe

Underskuddet på norsk storfe fortsetter inn i 2017. Underdekningen er nå på rundt 15 prosent av norsk produksjon.

– Potensielle ledere får drahjelp av KLF

– Kompetanseheving er en av de viktigste tiltakene for vekst og utvikling. At KLF satser på unge, kommende ledere, er et initiativ som fortjener ros. Etter å ha studert programmet, med opplegg i både inn- og utland, hilser jeg dette prosjektet varmt velkomment.

Kompetanseskolen ble en suksess

– Mange dyktige fagpersoner stilte opp med svært interessante foredrag på KLFs kompetanseskole for slaktekyllingprodusenter, sier Cecilia Larsson, fagansvarlig fjørfe og egg. (KLF-innspillet i bladet Kjøtt- og eggprodusenten nr 1. 2017)

Kjøttbransjen ønsker mer kjekjøtt

Kjøttbransjen er opptatt av å utnytte flere kje som matressurs. I fjor ble 15.000 kje slaktet i Norge, en økning på 78 prosent fra 2012. Veksten skyldes større satsing på å bringe kje til forbrukerne, både i kjøttbransjen, blant bønder og i dagligvarebransjen.

Kontakt

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Bjørn-Ole Juul-Hansen pass 18 kb

Bjørn-Ole Juul-Hansen

Administrerende direktør

Tlf: 913 59 382

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser