Du er her: Forsiden / Aktuelt / Bollestad åpner Kiel-konferansen

Bollestad åpner Kiel-konferansen

Har du husket å melde deg på? 6.–8. februar tar Norsk Kjøtthandel og KLF med kjøttbransjen til Kiel. Over 150 personer er allerede påmeldt.

Det er åttende gang vi drar til Kiel med hele bransjen. Sist var vi over 200 personer og det håper vi å bli denne gang også. Tema for årets tur er «Kjøtt med god samvittighet». Er det grunn til å ha dårlig samvittighet når kjøtt og kjøttprodukter inntas? Det spørsmålet skal besvares i løpet av turen gjennom mange gode innlegg med løsninger.

Meld deg på Kieltur her.

Programmet begynner å falle på plass, og foruten statsråden som ønsker velkommen, kommer Joacim Lund, Siv Skard, REMA 1000, Toma Mat, MatPrat, ABC, Rommen Gram, Animalia og Nofima med innlegg. Fredag blir ny og annerledes. Båten drar fra Kiel klokka 14:00, og på hjemturen har vi leid ett helt festivaldekk med mingleområde på 500 kvadrat. Her blir det fag, diskusjoner, gode samtaler, mat og drikke, samt Norges fremste underholder, Rune Andersen.

Her ser du programmet per desember 2019.

Dag to på Kieltur blir i år på eget konferansedekk. Vi lager til et mingleområde på 500 kvadrat, byr på god underholdning, mat og drikke samt korte innlegg fra et knippe av Norsk Kjøtthandels leverandører. De har gode løsninger og ser frem til å dele disse med kjøttbedriftene.

Oppmøte er presist klokka 10.00 på Color Line-terminalen. For de som kommer med fly, blir det satt opp buss fra og til Gardermoen. Det er oppmøte ved taxi- og bussinformasjonskranken. Bussen går presis 09.30, og kjører inn på nedre perrong ti minutter før avgang. Husk å fornye passet i god tid før turen om du skal i land i Tyskland!

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser