Du er her: Forsiden / Aktuelt / Det kan bli digital storm

Det kan bli digital storm

Gjør den varslede digitale stormen til en fantastisk medvinds seilas, bli med på Kieltur 1. - 3. februar! Det er 180 påmeldt!

På turen får du innspill til:

  • Hvordan jobbe mer effektivt i ny digital hverdag
  • Hvordan engasjere kundene gjennom sosiale medier, nettsider og netthandel
  • Hvordan optimalisere arbeidsprosessene og få involverte medarbeidere
skillelinje orange

180 er påmeldt, men vi har plass til 20 personer til!
Pris kr 6950,- per person i enkeltlugar. Kr 6500,- i dobbeltlugar.

All Inklusive (seminar, utvendig lugar, måltider med drikke, avbestillingsforsikring, buss fra og til Gardermoen og andre aktiviteter). 25 prosent avslag i pris om du er under 30 år!
Gå til elektronisk påmeldingsskjema på Norsk Kjøtthandels nettsider.

Ny vri på fredag
Torsdag blir som tidligere i plenumssalen med topp foredragsholdere krydret med humor. På kvelden feires Norsk Kjøtthandels 25-års jubileum under festmiddagen. Vi pynter oss litt ekstra for anledningen, så ta med festtøy!

Fredag blir ny og annerledes. Vi legger til i Kiel klokken 10:00, men før det møtes kollegaer, leverandører og fagmiljøer i kjøttbransjen for en morgekaffe i konferanseavdelingen. Mens båten ligger til kai, holder NHO åpent advokatkontor. Lunsjen blir i konferanseavdelingen, og gjennom hele dagen får du mulighet til å velge mellom flere forskjellige innlegg, eller bare være sosial med kollegaer og leverandører i sosial sone. Det er også mulig å programmere og testkjøre robot under hele turen.

salene-baten-web

 
 

PÅ PROGRAMMET

«What to do with mass unemployment?”, sier Teslas Elon Musk. This is going to be a massive social challenge. There will be fewer and fewer jobs that a robot cannot do better than a human.»
 
KjetilOlsen465
Menneskelig arbeidskraft blir ikke overflødig og vi kommer til å mangle arbeidskraft om vi skal opprettholde levestandarden vår, sier sjefsøkonom i Nordea, Kjetil Olsen. Uten robotene klarer vi bl.a. ikke dekke inn utfordringene med eldrebølgen. I tillegg får vi en kort oppdatering på utviklingen i norsk økonomi fremover.
EgilBredgaten465
Digitalisering, internasjonalisering og mobilitet påvirker våre liv, hele bransjer og nasjonalstater – dette danner et spennende fremtidsbilde med mange utfordringer og muligheter. Egil Bredgaten er seniorrådgiver i Telenor Norge med spesialfelt produkt, marked og forretningsutvikling.
TrulsFjeldstad465
Fremtidsbutikken med Amazone Fresh og Amazone GO er på vei til Europa. Truls Fjeldstad, markeds- og analysedirektør i NorgesGruppen omtales som en av landets mest erfarne innenfor utviklingen lojalitetsprogrammer. Han har ansvar for implementering av Norgesgruppens strategi for digitalisering og kundedialog.
EirikJuritsen465
Smarte og fleksible robotløsninger gir både store og små bedrifter i bransjen vår nye muligheter. Hva er viktig å tenke på under prosessen med å ansette en digital medarbeider? Eirik Juritsen og Erling Hovde fra Intek viser oss ny teknologi fra Flexlink med roboter vi enkelt kan styre fra iPad og mobil. Dette vil du også få se og prøve i praksis under hele turen.
DagFreddyHenriksen465
Med Matbørsen inn i fremtiden. Bedriften som er kjent for håndverk i storskala har skapt et eventyr innen ferdigmat. Det blir videointervju med Dag Freddy Henriksen som forteller hvordan automatiseringen nå bringer dem inn i nye markeder.
CamillaSchraderRoander465
NHOs digitale oppslagsverk og nyheter v/Camilla Schrader Roander fra NHO Mat og Drikke. I tillegg får vi info om hva du kan få hjelp til på advokatkontoret som åpner fredag.
RogerLund465
Må alt være digitalt for å lykkes? Roger Lund i Åkeberg Skoglunn Pølsemakeri er en energisk person som kjenner bransjen godt. Sammen med dyktige ansatte har de gjort mye spennende de siste årene. Hard jobbing og godt håndverk betaler seg. Bedrfiten har gått fra 70 til 300 millioner de siste ti årene etter oppkjøp, flytting og produktutvikling.
AnneZondag465
Nye krav fra forbrukerne på bærekraft, dyrevelferd, kosthold og etikk. Anne Zondag og Ola Nafstad fra Matprat og Animalia innleder fredagens foredrag med å se på mulighetene og utfordringene de nye kravene gir bedriftene. Hvordan tenker forbrukeren om ti år, og hvordan kan vi planlegge for endringen.
HansMortenHansen465
Vi har invitert med en av Norges morsomste menn, HANS MORTEN HANSEN med på turen. Han har verdensrekord i Stand up-komedie, etter å ha holdt show i 38 timer og 14 minutter og mange kjenner han for sin rolle som naboen Rolf Gullestad i Side om side. Hansen er vinner av komiprisen i både 2010 og 2012. I disse dager reiser han rundt med stand-up showet Game of Hansen.
prosim
 
Terje Gundersen demonstrerer 2018 versjonen av Prosim, samt nyheter rundt integrasjon med Tradesolution, Visma og IsoMat.
IsoMat
 
Daglig leder Ingar Thorbjørnsen viser IsoMat/Visma, en modulbasert løsning integrert med bl.a. Prosim, Coop/NG-flyt/Rema på EDI, m.m. samt nettbutikk.
Mydland
 
Daglig leder Kurt Mydland, Mydland AS deler noen av sine erfaringer med bruk av Prosim integrert med IsoMat/Visma. Det blir mulighet for spørsmål og diskusjon.
kuba
Skybaserte Kuba forenkler gjennom bedre avvikshåndtering, IK-mat, HMS, revisjoner m.m. Adm.dir Lars Olborg viser frem løsningen og Norsk Kjøtthandel v/Rune Slaatten og Aasheim Kjøtt/v Morten Engen deler sine erfaring med bruk.
Nofima
 
Fra ringperm til Big Data v/Ingrid Måge og Jens Petter Wold i Nofima. Effektivisering og optimalisering gjennom bruk av digitale verktøy. Eksempler fra sortering av avskjær, måling av kjernetemperatur og kobling av data.
NHO-logo
 
Få med deg hva som er nytt på arbeidsrettens område v/advokat Carlonie Weedon Heide, NHO Mat og Drikke.
Animalia-logo
 
Digital opplæring for veien videre v/Tone Yvonne Sundhagen, Aniamalia Vi sitter på en rekke digitale løsninger innenfor statistikk, fagsystemer, opplæring og FoU-prosjekter. Kan de gjøre hverdagen mer effektiv for din bedrift?
skole
 
En praktisk gjennomgang av Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Snapchat og Pintrest. Hvilke sosiale medier passer for din bedrift? v/Svein-Erik Eide, KLF.
marsh
 
Mangel på riktig forsikring er skummelt. Norsk Kjøtthandel og Marsh informerer kort om Cyberforsikring og om hvorfor Recallforsikring nå blir «obligatorisk».
apper
 
Gjennomgang av hva som finnes av apper fra leverandørene. Kan kjøttbedriftene spare tid i hverdagen og bli mer effektive? v/ Rune Slaatten, Norsk Kjøtthandel.
unil
 
Nye Unil+ er NorgesGruppens storhusholdningskonsept. Hva er nytt, og hva vil deres rolle være i markedet fremover? v/ Ove Malvin Knudsen og Cato Korsgården.

Gå til elektronisk påmeldingsskjema på Norsk Kjøtthandels nettsider.

skillelinje orange

PRAKTISK INFO
- Oppmøte, flybuss, parkering og pass

Vi begynner foredragene klokken 11:00 mens båten enda ligger til kai i Oslo. Presist oppmøte er viktig, for det kan ta litt tid å sjekke inn på terminalen. For de som kommer med fly, blir det satt opp buss fra og til Gardermoen. Bussen går presis 09:30, og kjører inn på nedre perrong 10 minutter før avgang. Husk pass for å komme inn i Tyskland!

Båten er tilbake i Oslo lørdag formiddag klokken 10:00, der det går buss til Gardermoen klokken 10:30.

  • All Inclusive (seminar, lugar, måltider med drikke, avbestillingsforsikring, buss fra og til Gardermoen og andre aktiviteter)
    pass
  • Husk pent antrekk til jubileumsmiddagen
  • Ta med pass selv om du ikke skal på land i Kiel!

180 er påmeldt, men vi har plass til 20 personer til!
Pris kr 6950,- per person i enkeltlugar. Kr 6500,- i dobbeltlugar.
All Inklusive (seminar, utvendig lugar, måltider med drikke, avbestillingsforsikring, buss fra og til Gardermoen og andre aktiviteter). 25 prosent avslag i pris om du er under 30 år!
Gå til elektronisk påmeldingsskjema på Norsk Kjøtthandels nettsider.

bunn-bilde

EN BÅT FULL AV MULIGHETER!
Du har mulighet til å få med deg to show om bord på Color Magic. Det er snakk om et fyrverkeri av dans, musikk, farger og spilleglede. Det ene showet fremføres på strekningen Oslo-Kiel, det andre på Kiel-Oslo. Hvert show er på 45 minutter, og har to forestillinger hver kveld, en kl 1900 og igjen kl 21:00. Dørene åpner en halvtime før forestillingene begynner, og det kan være lurt å komme tidlig for på sikre seg plass. Showene er inkludert i billetten. Les mer.

Joyride (Oslo-Kiel)
Bli med på en fantastisk reise med funky biler, groovy motorsykler, elegante sykler og morsomme busser! Med låter som ”Born to be Wild”, ”Car Wash” og ”Nine million Bycycles in Beijing”, samt musikk fra artister som Tom Jones, Roxette, Cliff Richard og Billy joel, vil alle finne sine favoritter i dette visuelt vakre og innholdsrike showet. Gjør deg klar for ditt livs kjøretur! Les mer.

JUBILEE (Kiel-Oslo)
Velkommen til Color Magics spektakulære jubileumsfest, med musikk fra artister som George Michael, Bette Midler, One Republic og Stevie Wonder. Med glamorøse kostymer, spektakulære visuelle effekter og fantastisk dans, feirer vi alle de herlige opplevelsene vi har hatt om bord de siste ti årene. Her hylles menneskene, musikken, vennskapene og alle de flotte gjestene våre. La jubileumsfesten begynne! Les mer.

show-web

Gå til elektronisk påmeldingsskjema på Norsk Kjøtthandels nettsider.

skillelinje orange

SPØRSMÅL?
Rune Slaatten: (NK) - 952 51 256, Jøran Olsson: (NK) - 958 14 844
May Larsen: (NK) - 958 72 345, Svein-Erik Eide: (KLF) - 905 29 988

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser