Du er her: Forsiden / Aktuelt / ERFA-samling og Landsmøte i 2019

ERFA-samling og Landsmøte i 2019

Velkommen til det hyggeligste bransjetreffet i 2019! Landsmøte avholdes i Stratford-upon-Avon 6. juni. 

ERFA-programmet vil som vanlig være variert sannsynligvis med innslag fra handelen, Brexit, og trender i bransjen. Vi skal besøke kjøttbedrifter i nærheten, og det legges opp til et knippe bedriftsbesøk, både slakteri, foredling, butikk og fjørfe. 

Bransjens mest prestisjetunge pris deles ut under festmiddagen etter landsmøtet. Husket å sende inn ditt forslag på bedriften du mener fortjener KLFs hederspris. Frist for å komme med forslag er
satt til mandag 3. april. 

Her kan du komme med forslag til hvem som fortjener prisen.

Landsmote-Aven

Stratford-upon-Avon har sin opprinnelse i den saksiske kulturen i middelalderske England, og ligger ved en elvekrysning i Warwickshire, sør for Coventry, nordvest for London. Byen er mest kjent som William Shakespeares hjemby. De har gått langt for å bevare bybildet fra Shakespeares tid, sentrum av byen sjarmerende og attraktivt, og Stratford-upon-Avon er i dag en av landets mest populære turistmål. Les mer om byen på www.visitstratforduponavon.co.uk.

Hotellet vi skal bo på, Ardencote, er en fire stjerners «country-club» som ligger landlig til 20 minutter unna Stratford-upon-Avon. Stedet kombinerer en vakker setting med spa, golfanlegg og flotte kurs og konferansefasiliteter. Les mer om hotellet på www.ardencote.com.

PÅMELDING: På www.kjottbransjen.no eller gå direkte til: goo.gl/wK7mzQ

Ardencote-collage
skillelinje orange

PRAKTISK INFO

UTREISE: For å få til mest mulig sosialt i løpet av turen, er det lagt opp til en subsidiert fellesreise fra Gardermoen. KLF har reservert et halvt fly, og byr på en felles flytur fra Gardermoen til Heathrow, samt transport til hotellet i Stratford-upon-Avon for den nette sum av 500,– for KLF-medlemmer. KLF dekker fellesreisen fra Gardermoen hele veien til hotellet for deltakere under 30 år, ved påmelding innen 2. april.

HJEMREISE: Fly-returen booker hver enkelt deltaker selv. Noen vil nok bli igjen i London, da det er pinsehelg og langhelg i Norge i etterkant av samlingen. KLF setter opp fellestransport til London eller Heathrow etter endt program på fredag.

TID OG STED: 5.–7. juni 2019, Ardencote, Stratford-upon-Avon

AVREISE: Oslo Gardermoen 5. juni 2019, kl. 17.10. Bussavreise fra London Heathrow kl. 19.00
PRIS: Deltakeravgift m/overnatting og måltider – kr 5500 pr person. Pris for ektefelle/partner – kr 3500

PRIS FELLESREISE: 500,- pr. person, gratis for deltakere under 30 år (ved påmelding innen 2. april.)

PÅMELDING: På www.kjottbransjen.no eller gå direkte til: goo.gl/wK7mzQ

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser