Du er her: Forsiden / Aktuelt / Kjemper om KLFs hederspris 2017

Kjemper om KLFs hederspris 2017

– Det er gledelig at vi har fått inn mange relevante forslag på bedrifter som fortjener å motta KLFs hederspris. Det viser at denne prisen engasjerer, sier juryleder Per A. Sleipnes etter første
møte i juryen.

Juryen: fra venstre Espen Lynghaug - NHO mat og drikke, Georg Mathisen - tidligere redaktør i Matindustrien, Per A. Sleipnes - redaktør bladet Kjøttbransjen

Juryen som i tillegg til Sleipnes består av Georg Mathisen, tidligere redaktør i Matindustrien og Espen Lynghaug fra NHO mat og drikke sier at de seks bedriftene som er nominert, alle er i fremste rekke når det gjelder økonomisk utvikling, innovasjon og kvalitet.

De som er videre og som kan få prisen som deles ut under Landsmøtets festmiddag 1. juni i Geiranger er:

Annis Pølsemakeri AS – Bedriften på Ringebu har gjennom mange år både levert gode produkter og gode økonomiske resultater. Service, innovasjon og kvalitet er viktige stikkord. Håndverksbedriften har dessuten lykkes i sin satsing i Oslo (Mathallen).

Håland Kjøtt AS – En bedrift som gjennom uortodokse tiltak har lykkes. Bedriften framstår som inkluderende og deler raust på kunnskap og tid med andre aktører i bransjen. Håland profilerer seg selv og kjøttbransjen på en svært positiv måte.

H. Mydland AS – Bedriften er selve navet i kjøttmiljøet i Tromsø. Gjennom samarbeid og allianser med andre bedrifter i nord, har man sett en god utvikling. Nå er dessuten bedriften på nett med sine populære kjøttprodukter og økonomisk har utvikling vært god de siste årene.

Ytterøykylling AS – Et friskt pust i fjørfemiljøet. Er en liten outsider til de store aktørene, men har allikevel klart å utvikle bedriften i god retning. Spennende produkter og nå har Ytterøykylling tatt initiativ til slakting av høner via mobilt slakteri.

Orkla Foods Norge AS avd. Stabburet Fredrikstad – Revolusjonert leverposteiproduksjonen, satser stort i Norge, med fokus på omstilling og kompetanseheving av de ansatte. Bedriften har også stått frem som en pådriver innen helse og ernæring med tanke på saltreduksjon.

Jæder Ådne Espeland AS – Tradisjonsrik bedrift som har fornyet seg på alle måter. Er nå rigget for fremtiden gjennom et nytt topp moderne produksjonsanlegg. De har lag om salgsapparatet og leverer
svært gode resultater år etter år.

Forrige gang KLFs hederspis ble delt ut var i 2015, og vinneren ble A. Idsøe AS i Stavanger.
Her kan du lese juryens begrunnelse.

Tidligere vinnere av prisen som før het Årets Kjøttbedrift ser du her.

Nøkkelord: KLFs Hederspris
Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser