Du er her: Forsiden / Aktuelt / Kvalifisert klimaveileder – påmelding 1. sept

Kvalifisert klimaveileder – påmelding 1. sept

Klimasmart landbruk lanserer Klimakalkulatoren 15. oktober. Varemottakernes kunnskap og rådgiving om verktøyet Klimakalkulatoren blir sentralt når landbruket skal kutte sitt klimautslipp med 5 millioner tonn de neste 10 årene.

KLF oppfordrer våre mottakere til å sikre at de har en del kompetanse i bedriften når alle norske bønder etter hvert skal inn å benytte Klimakalkulatoren.

Dersom landbruket gjennom frivillige tiltak ikke får ned utslippene, kan det komme offentlige tiltak. De som til nå er skissert handler mye om å kunne norsk produksjon. KLF har ambisjoner om fortsatt vekst i norsk husdyrproduksjon og vil gjøre det vi kan for at klimautslippene fra landbruket skjer gjennom reduksjon per produsert enhet.

Kalkulatoren vil fra 15. oktober fungere for melk, korn og gris for de bøndene hvor det foreligger datagrunnlag. Verpehøns-, fjørfekjøtt- og ammeku-produksjon vil inngå i kalkulatoren 1. halvår 2021 – forhåpentligvis også sau mot slutten av året. Vi mener likevel at rådgivere fra produksjonene som seinere kommer i kalkulatoren vi ha stor nytte av å gjennomføre kurset.

Påmelding innen 1. september her

Se fullstendig invitasjon og program her.

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser