Du er her: Forsiden / Aktuelt / Ny samarbeidspartner gir fordelaktige betingelser

Ny samarbeidspartner gir fordelaktige betingelser

Selskapet Hel Ved Media AS blir ny samarbeidspartner med KLF. Det gir fordelaktige betingelser på kommunikasjonstjenester for KLF-medlemmene.

Stian Vasvik er daglig leder og redaktør i Hel Ved Media, som skal samarbeide med KLF og sjef for kommunikasjon og medlemskontakt i KLF, Svein-Erik Eide.

KLF går god for kvaliteten på det som leveres av tjenester fra Hel Ved Media AS. Avtalen sikrer KLFs medlemmer rabatt på tjenestene de kjøper, samt at medlemmene prioriteres i oppdragskøen.

STOR NYTTE
– Vi er glade for å få Hel Ved Media på laget. Selskapet har inngående kjennskap til dagligvare- og horecabransjen og vil være til stor nytte for våre medlemmer, sier sjef for kommunikasjon og medlemskontakt i KLF, Svein-Erik Eide, til Kjøttbransjen.

– KLFs medlemmer leverer produkter av meget høy kvalitet dag for dag, år for år. Vi er både stolte og ydmyke overfor oppgaven med å bistå medlemsbedriftene, sier daglig leder i Hel Ved Media AS, Stian Vasvik.

DOMMER I NM
Hel Ved Media AS er et nystartet selskap. Partnerne bak selskapet er ingen førstereisgutter, de har årelang erfaring fra norsk mediebransje. Stian Vasvik er et kjent ansikt for mange i kjøttbransjen. I en årrekke var han redaktør i Dagligvarehandelen, og har vært tilstede på en rekke arrangementer i regi av KLF. Han har også flere ganger vært med i dommerpanelet i NM på bedømming av spesialpriser som nyvinning og produktserie.

EGET FOTOSTUDIO
Vasvik er daglig leder og redaktør i Hel Ved Media, og har fått med seg flere ringrever i bransjen som partnere. Les mer om Hel Veds erfarne medarbeidere på helvedmedia.no.

BREDT SPEKTER
– Hva kan dere tilby våre medlemmer?
– Kort sagt hele spekteret av kommunikasjonstjenester som KLFs medlemmer har behov for. Vi har eget fotostudio i tilknytning til et moderne kjøkken for produkt- og matfotografering. Her har vi blant annet spesialisert oss på bilder som tilfredsstiller kravene til Trade Solution og andre databaser for produktfoto av høy kvalitet.

Vasvik understreker at selskapet tilbyr flere tjenester innenfor journalistikk, reklame og design – både på papir og digitalt. 
– Ingen skal være i tvil om at vi har et ærlig og ekte engasjement for bransjen, smiler Vasvik, som viser til at en rekke messer som Grüne Woche og SMAK går av stabelen på nyåret.

FAKTA OM Hel Ved Media

  • Produktfotografering (foto som tilfredsstiller kravene til Trade Solution og reklameoppdrag).
  • Pressemeldinger, produktinformasjon, flyers, kataloger, intern- og eksternkommunikasjon, magasiner, aviser, produktlansering og messeutstyr.
  • Design og vedlikehold av nettsider.

Les mer om KLFs gode samarbeidspartnere her.

Kontakt

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Per Arne Sleipnes

Per Arne Sleipnes

Daglig leder KLF Media AS, Ansvarlig redaktør Kjøttbransjen

Tlf: 922 47 917

Relaterte tilbud

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser