Du er her: Forsiden / Beredskap

Beredskap

På denne siden vil vi legge ut nyhetssaker, spørsmål og svar, råd og relevante lenker.

Status - kjøttbransjen i koronakrisen

KLF har spurt en fjerdedel av bedriftene om konsekvensene av koronakrisen. 40 bedrifter med 10 milliarder i omsetning og 2700 ansatte har kommet med innspil.

- Traumatisk situasjon for alle våre ansatte

- Det er dramatisk for oss nå. Alle ordre ble kansellert i løpet av et par dager og alle ansatte er nå permittert. Nå håper jeg å kunne ta del i kontantstøtteordningen som regjeringen har lansert.

Daniel Slakter har økt salget i Mathallen

Til tross for at Mathallen i Oslo så å si er stengt ned, har Daniel Slakter klart å øke salget i sin butikk i hallen.

Oppfordrer handelen til forutsigbarhet

Frykten vår er at vi vil oppleve salg i «rykk og napp» de neste månedene, sier Bjørn-Ole Juul-Hansen i KLF.

Munnbind fra Furuseth til Oslo-sykehus

På grunn av knapphet på smittevernutstyr nasjonalt, forsøker flere kommuner å kjøpe inn utstyr selv utenfor de vanlige kanalene.

Korona preger kjøttbransjen

Leder nr. 2 /2020, av redaktør Per A. Sleipnes.
– I en tid da det er unntakstilstand på alle områder og folk oppfordres til å kutte reiser, holde seg borte fra arbeidsplassen og holde seg innendørs, er matforsyning stikkordet.

Forebyggende plakater nå på flere språk

Helsedirektoratet har utarbeidet flere plakater for å forebygge smitte. På nettsidene deres ligger det nå klart for nedlasting på norsk, nynorsk, samisk, engelsk, fransk, Italiensk, portugisisk, spansk og tysk.

Fana Kjøtt toner ned markedsføringen

I solidaritet med andre kjøttbedrifter som slikter i motbakke i disse korona-tider, har Fana Kjøtt i Bergen valgt å kutte alt som heter reklame og markedsføring.

– En henstilling fra hjertet!

I et brev til medlemmene oppfordrer styreleder i KLF, Ståle Gausen og adm. direktør Bjørn-Ole Juul-Hansen, til at medlemsbedriftene nå skal ha en lav terskel både for å spørre konkurrenter om hjelp, men også for og gi hjelp.

Flere bedrifter må nå permittere ansatte

Corona-situasjonen: For de kjøttbedriftene som tradisjonelt er tungt inne i HORECA-markedet, er situasjonen i øyeblikket svært alvorlig. Flere bedrifter vil måtte permittere ansatte den nærmeste tiden.

Kontakt

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Ida Mathisen

Ida Mathisen

Sjefveterinær

Tlf: 969 15 315

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 466 26 261

Bjørn-Ole Juul-Hansen pass 18 kb

Bjørn-Ole Juul-Hansen

Administrerende direktør

Tlf: 913 59 382

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser