Du er her: Forsiden / FoU

FoU

En av KLFs oppgaver er å bidra til at hele bransjen får økt sin kompetanse på viktige områder for medlemsbedriftene. Vi bruker derfor betydelige midler på prosjekter knyttet til mattrygghet, kosthold og helse. KLFs deltakelse vil sikre at alle medlemmer får rask tilgang til de fremkomne resultatene.

SALTreduksjon gjennom prosess- og produktOptimalisering i næringsmiddelindustrien 2011 - 2014

Prosjektets hovedmål er å redusere natriuminnholdet i kjøttprodukter og ost samtidig som funksjonelle egenskaper i prosess, holdbarhet og sensoriske egenskaper bevares.

Patogeners dynamikk langs verdikjeden 2011-2014

Prosjektets mål er å framskaffe ny kunnskap om patogene bakterier og indikatorbakteriers dynamikk underveis i produksjon av kjøttprodukter.

Enzymgris II (2007-2011)

Enzymgris II (revidert) har som mål å kartlegge effekten av råstoff (alder og rase) og produksjonsprosess på proteolytiske og lipolytiske endringer ved produksjon av langtidsmodnet spekeskinke.

Kontakt

Karl Kristian nett

Karl Kristian Kongsted

Spesialveterinær

Tlf: 488 65 080

Bjørn-Ole Juul-Hansen pass 18 kb

Bjørn-Ole Juul-Hansen

Administrerende direktør

Tlf: 913 59 382

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Cecilia Larsson

Cecilia Larsson

Produsentrådgiver – Fjørfe

Tlf: 926 98 943

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser