Du er her: Forsiden / Kjøtt & Eggprodusenten

Kjøtt & Eggprodusenten

– Norsk storfekjøtt bra for miljøet

– Økt produksjon av storfekjøtt i Norge, reduserer de globale klimautslippene. Det har sammenheng med at Norge har den mest klimavennlige storfekjøttproduksjonen i verden.

I gang igjen etter MRSA-krisen

Han tok ansvaret for folkehelsa – og straffes med en halv million i tap. Egil Minde er skuffet over staten etter at han måtte slakte og desinfisere på grunn av MRSA.

Analyseverktøy gir høyere overskudd

Den høye avdråtten pr. søye i besetningen til Oddbjørn Laksesvela er ingen tilfeldighet. Han har vært med i Sauekontrollen i flere år, vært aktiv i ringarbeid og fått god oppfølging fra sine rådgivere.

Smaken av Lyngsalpene

Lyngen er blitt et kvalitetsstempel på lam. – Vi har noe av landets beste beite her, konstaterer Audun Johnsen.

Gunstige priser på offisielle øremerker - OS ID

Den norske øremerkeprodusenten OS ID har leveringsavtaler med private slakterier tilsluttet KLF. Det er etablert effektive og sikre rutiner for bestilling og levering av offisielle øremerker. Bønder med leveringsavtale med private slakterier får slik gunstige priser på OS IDs Combi øremerker.

Svinerase med nytt rom for innovasjon

At Innovasjon Norge gir støtte til bygg eller utvidelse av smågrisproduksjon hører i dag til sjeldenhetene. Hampshiregrisens unike egenskaper og en reell mulighet for å øke produktmangfoldet for norsk svinekjøtt var utslagsgivende for positivt tilsagn om støtte til utvidelsen.

Egne livdyrbiler hindrer smitte

Furuseth AS har egne biler som kun brukes til transport av livdyr. – Dette er et viktig tiltak for å hindre spredning av smitte, sier daglig leder Harald Furuseth.

Jakten på verdens beste biff

I et toppmoderne fjøs i Egersund, har Prima Jæren startet et ambisiøst eksperiment. De ønsker å finne fôringresepten på verdens beste biff.

– Skap betre lønsemd for ammeku

Kva skil den gode produsenten av ammeku frå resten? Det spørsmålet svarer økonomirådgjevar Andreas Lundegård på i denne artikkelen.

Mer Hampshire på grillen i sommer!

De siste tre månedene i 2015 valgte flere griseprodusenter enn tidligere semin fra griserasen Hampshire. Forbrukerne kan nå se frem til mer grillkjøtt av Hampshire i grillsesongen.

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser