Du er her: Forsiden / Levende dyr, slakt og foredling / Fjørfe

Fjørfe

KLF tilbyr konsulenttjenester til alle egg- og fjørfekjøttprodusenter som leverer til våre medlemsbedrifter. Her finner du info-brevet Columbi Egg og info om fjørfebransjens Kompetanseskole. Vi er rådgivere og diskusjonspartnere på blant annet følgende områder:

  1. Økonomi, kalkyler
  2. Stell og røkt i fjørfehuset fra A til Å
  3. Kvalitetsstyring (KSL)
  4. Effektivitetskontroller
  5. Driftsanalyse
  6. Behandling av reklamasjons- og forsikringssaker

KLF Effektivitetskontroll

KLF eier og drifter Effektivitetskontrollen (E-kontrollen) for både slaktekylling og konsumeggproduksjon.

Økte grenser for kyllingproduksjon er fastsatt

I Statsråd fredag 12. desember ble det vedtatt endringer i forskrift om regulering av svine- og fjørfeproduksjon. Slaktekyllingproduksjon økes til 280.000 omsatte og slaktede kyllinger pr. år.

– MUK like trygt som annet kjøtt

Mekanisk utbeinet kjøtt (MUK) av fjørfe og svin like trygt som vanlig kvernet kjøtt hvis det er framstilt med skånsom metode, ifølge ny EFSA-rapport.

Eggende, nordisk kyllingsamarbeid

- Når de dyktigste og mest innovative fjørfebedriftene i de tre nordiske landene går sammen på denne måten bør alt ligge til rette for god utvikling, sier Bjørn-Ole Juul-Hansen, adm. dir i KLF.

«Høne-koden» kan være knekket på Toten

Billig, sunt og godt kjøtt som spises i stedet for å bli kastet. Kanskje har Toten Eggpakkeri klart å knekke «høne-koden»?

Populær kompetanseskole for slaktekylling-produsenter

Bladet Kjøttbransjen: Godt og vel 220 slaktekylling-produsenter har til nå gjennomført kompetansegivende kurs i slaktekyllingproduksjon i regi av KLF. Nylig ble det åttende kurset arrangert i Trondheim.

Mer om det nye regelverket for slaktekylling

I forrige sak ble det informert om det nye regelverket for slaktekylling som ventes å tre i kraft 1. juli 2013. Denne saken tar for seg flere av detaljene i dette regelverket.

Nytt regelverk slaktekylling

Her kommer informasjon rundt det nye regelverket for slaktekylling som er på trappene.

Kontakt

Cecilia Larsson

Cecilia Larsson

Produsentrådgiver – Fjørfe

Tlf: 926 98 943

Ida Mathisen

Ida Mathisen

Sjefveterinær

Tlf: 969 15 315

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser