Du er her: Forsiden / Levende dyr, slakt og foredling / Fjørfe / Kompetanseskolen

Fjørfebransjens kompetanseskole

Myndighetene har bestemt at alle som driver med husdyr skal ha et kompetansebevis. Fjørfenæringens egen handlingsplan for dyrehelse og dyrevelferd har som mål at alle fjørfeprodusenter skal ha gjennomført et godkjent utdanningsopplegg innen utgangen av 2009, og at nye produsenter skal kurses fortløpende.

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF) har en kompetanseskole for eggprodusenter, og en for slaktekyllingprodusenter. Gjennomført skole gir kompetansebevis i dyrevelferd i husdyrholdet.

Fjørfebransjens kompetanseskole er et tilbud som gir opplæring i fjørfehold fra A til Å. Den er både et etterutdanningskurs for fjørfeprodusenter og et tilbud til nye og potensielle produsenter, men størst utbytte får du nok om du har hatt kyllinginnsett på forhånd.

Kursene arrangeres over fire dager, to og to dager med litt tid i mellom. Vi har dyktige, velkvalifiserte kursholdere med mye praktisk erfaring.

Vi ønsker velkommen alle slaktekyllingprodusenter med familiemedlemmer og ansatte, uansett hvor de leverer sine produkter. Skolen er også åpen for veiledere og andre som har interesse for næringen vår.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om kompetanseskolen.

Kontakt

Cecilia Larsson

Cecilia Larsson

Produsentrådgiver – Fjørfe

Tlf: 926 98 943

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser