Du er her: Forsiden / Om KLF / Medlemskap og kontingent

Medlemskap og kontingent

Norge trenger en sterk privat kjøttbransje som representerer konkurransen og mangfoldet i markedet. For å sikre vår bransje fornuftige rammebetingelser og konkurransevilkår i forhold til de utfordringer vi står overfor, må vi stå sammen for å bli hørt. Ditt medlemskap i Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund er viktig både for fellesskapet og for deg.

Medlemsfordeler: 

  • Ved å være medlem i KLF støtter bedriften opp om det viktige næringspolitiske arbeidet som KLF utfører for å sikre private kjøttbedrifter i Norge best mulig og likest mulig rammevilkår i forhold til andre norske aktører samt i forhold internasjonal konkurranse innen kjøttbransjen.
  • Medlemskapet gir din bedrift tilgang på et næringspolitisk fagmiljø som kan bidra med innsats på overordnet nivå i forhold til utforming av næringspolitikken, avklaringer i forhold til konkret forståelse og bruk av virkemidler innen næringsutvikling samt direkte hjelp til bedrifter som trenger bistand i enkeltsaker.
  • KLFmedlemskapet gir din bedrift tilbud innen flere fagfelt; juridisk, økonomisk og politisk.
    Se oversikt over medlemstilbudene på undersiden tilbud.
  • Medlemskapet i KLF gir også tilgang til den beste fagkompetansen innen mattrygghet, matlov og forskrifter samt opplæring som din bedrift trenger.
  • KLF jobber internasjonalt, nasjonalt og lokalt for å få et fornuftig lov- og forskriftssystem for kjøtt- og fjørfebransjen. Videre tilbyr KLF den enkelte bedrift opplæring og bistand til å implementere og etterleve lover og regelverk, samt håndtere dialogen og samhandlingen med matmyndighetene på best mulig måte. KLF gir også generell og/eller tilpasset opplæring innen alle deler av verdikjeden fra produksjonsdyr til ferdig produkt i butikk til våre medlemsbedrifter.
    Se oversikt over styrer, råd og utvalg KLF eller medlemmene gjennom KLFer representert.
  • KLF-medlemmer får hjelp og assistanse til rabatterte priser og har tilgang på kompetanse fra KLF og samarbeidspartnere dersom det skulle oppstå krisesituasjoner eller inntreffe ekstraordinære hendelser.
  • KLF bygger samhold og skaper møteplasser for sosialt og faglig påfyll for den private kjøttbransjen. Vi arrangerer blant annet NM i Kjøttprodukter, bransjeturer, ERFA-samlinger, kursvirksomhet og kvalitetsnettverk for medlemmene.
  • Medlemskap i KLF gir automatisk medlemskap i Kjøtt- og fjørfebransjens Servicekontor (KS). KS ivaretar praktisk medlemsservice og andre aktiviteter rettet mot medlemsbedriftene som kurs, rådgivning, forretningsorienterte prosjekter, studieturer, o.l. som det ikke er naturlig at en næringspolitisk organisasjon har ansvar for.

 
 

Kontingent og serviceavgift KLF og KS

Kontingent fastsettes for 2. halvår 2015 til 1. halvår 2017. Satsene justeres ikke i landsmøteperioden.

Tilknytning til NHO Mat og Landbruk

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF) legger vekt på at kjøttbransjen opptrer ryddig og profesjonell som arbeidsgiver. Samarbeidspartner på dette området er NHO Mat og Landbruk.

Kontakt

Randi Spidsberg

Randi Spidsberg

Kontorsjef

Tlf: 416 46 027

Endre Myhr, Markeds- og prognosesjef

Endre Myhr

Markeds- og administrasjonssjef

Tlf: 952 38 600

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser