Du er her: Forsiden / Tilbud

Tilbud

Vi får deg opp i nettbutikk! - kjottbutikken.no

Kjøp av kjøtt på nett er fortsatt i startgropa i Norge. Spekemat som sendes i posten er kommet lengst, ferskt kjøtt har utfordringer til kjølekjede. KLFs medlemmer tilbys nå en enkel og rimelig løsning for netthandel. Den er lett å administrere og vil stå seg over tid.

KLF Effektivitetskontroll slaktekylling

KLF har nå en ny effektivitetskontroll, basert på svenske ”Tuppen”.

Revisjonskurs – interne revisjoner

KLF kan tilby revisjonskurs for interne revisjoner som tilfredsstiller kravene i IK-matforskriften, som er bygget på ISO 9000, ISO 22 000 og BRC.

Sett kvaliteten i system!

Går du deg vill i HACCP, kvalitetssystemer, revisjoner? Er du frustrert over alle reglene og bestemmelsene du som kjøttbedrift må forholde seg til?

Rådgivningstjenester fra KLF

KLF/KS sine ansatte tilbyr spesialtilpasset rådgivning for medlemsbedriftene på flere områder. Det kan inngås ulike typer avtaler, basert på fastpris eller timebetaling. Hundre prosent konfidensialitet er en selvfølge.

Ekstern drivkraft - prosessbistand

KLF/KS tilbyr bistand ved behov for drivkraft for å få økt bedriftens gjennomføringsevne, mer faglig struktur og involvering av nøkkelpersoner, ulike utviklings- og planleggingsutfordringer, gjennomført internt evt. sammen med potensielle samarbeidsparter.

Bli trygg ved kontroll!

I den løpende driften kan feil oppstå, selv ved bevisst og systematisk jobbing. En gjennomgang av ekstern rådgiver kan gjøre besøket av revisjon eller Mattilsynet lettere og billigere.

HACCP-videregående

KLF kan tilby Workshop HACCP-videregående rettet mot de som allerede har gjennomført og implementert HACCP i bedriften.

HACCP-metodikk i bedriften

KLF kan tilby HACCP-kurs som tilfredsstiller kravene i Hygienepakken. Kurset gjør deg i stand til å innføre HACCP-metodikk på egen bedrift.

Hygienekurs

KLF kan tilby Hygiene-kurs for dine ansatte. Kurset tar 3 timer, og det kan hvis ønskelig, gjennomføres i flere omganger for å kunne tilby alle ansatte kurs.

Kontakt

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 901 03 455

Cecilia Larsson

Cecilia Larsson

Produsentrådgiver – Fjørfe

Tlf: 926 98 943

Randi Spidsberg

Randi Spidsberg

Kontorsjef

Tlf: 416 46 027

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser