Du er her: Forsiden / Tilbud

Tilbud

KLF Effektivitetskontroll

KLF eier og drifter Effektivitetskontrollen (E-kontrollen) for både slaktekylling og konsumeggproduksjon.

Vi får deg opp i nettbutikk! - kjottbutikken.no

Kjøp av kjøtt på nett er fortsatt i startgropa i Norge. Spekemat som sendes i posten er kommet lengst, ferskt kjøtt har utfordringer til kjølekjede. KLFs medlemmer tilbys nå en enkel og rimelig løsning for netthandel. Den er lett å administrere og vil stå seg over tid.

Revisjonskurs – interne revisjoner

KLF kan tilby revisjonskurs for interne revisjoner som tilfredsstiller kravene i IK-matforskriften, som er bygget på ISO 9000, ISO 22 000 og BRC.

Sett kvaliteten i system!

Går du deg vill i HACCP, kvalitetssystemer, revisjoner? Er du frustrert over alle reglene og bestemmelsene du som kjøttbedrift må forholde seg til?

Rådgivningstjenester fra KLF

KLF/KLF Servicekontor sine ansatte tilbyr spesialtilpasset rådgivning for medlemsbedriftene på flere områder. Det kan inngås ulike typer avtaler, basert på fastpris eller timebetaling. Hundre prosent konfidensialitet er en selvfølge.

Bli trygg ved kontroll!

I den løpende driften kan feil oppstå, selv ved bevisst og systematisk jobbing. En gjennomgang av ekstern rådgiver kan gjøre besøket av revisjon eller Mattilsynet lettere og billigere.

HACCP-videregående

KLF kan tilby Workshop HACCP-videregående rettet mot de som allerede har gjennomført og implementert HACCP i bedriften.

HACCP-metodikk i bedriften

KLF kan tilby HACCP-kurs som tilfredsstiller kravene i Hygienepakken. Kurset gjør deg i stand til å innføre HACCP-metodikk på egen bedrift.

Hygienekurs

KLF kan tilby Hygiene-kurs for dine ansatte. Kurset tar 3 timer, og det kan hvis ønskelig, gjennomføres i flere omganger for å kunne tilby alle ansatte kurs.

Pinnekjøttrister - løft pinnekjøttet et hakk!

Mange bruker fortsatt bjørkepinner under kjøttet, noe som har vært en skikk gjennom årtider. Med KLFs solide pinnekjøttrist i bjørk for damping av pinnekjøtt slipper en å finne nye pinner hvert år.

Kontakt

Mette Juberg

Mette Juberg

Mattrygghet- og kvalitetssjef

Tlf: 466 26 261

Randi Spidsberg

Randi Spidsberg

Kontorsjef

Tlf: 416 46 027

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser