Du er her: Forsiden / Tilbud / Dataløsninger / KLF Effektivitetskontroll

KLF Effektivitetskontroll

KLF eier og drifter Effektivitetskontrollen (E-kontrollen) for både slaktekylling og konsumeggproduksjon.

Den oppfyller kravet om et system for produksjonskontroll i tråd med regelverket. E-kontrollen gir deg muligheten for å legge inn dagliste eller verpeliste for dine kull. Ved å systematisere produksjonen din kan du lettere oppdage avvik, analysere produksjonen din, dokumentere både drift og dyrevelferd samt få bedre oversikt over produksjonen din.

Elektronisk produksjonskontroll er obligatorisk for alle slaktekyllingbønder som deltar i Dyrevelferdsprogrammet for slaktekylling. For slaktekylling blir det opprettet kull med informasjon om de daggamle kyllingene rugeriet og slakteresultatet fra slakteriet. Slik at får du oppdaterte resultater og statistikk for din produksjon umiddelbart. Det er også mulig å kontakte sin utstyrsleverandør for å få overført fra styringscomputeren i kyllinghuset direkte inn i E-kontrollen.

For konsumegg sendes avregningene fra Den Stolte Hane, Jonas H. Meling og Toten Eggpakkeri inn i programmet slik at du kan ta ut statistikk på blant annet utvikling av eggvekt og klink. Du kan også ta ut resultater og statistikk på produksjonen din.  

E-kontrollen for slaktekylling er åpen for alle slaktekyllingprodusenter som leverer til et slakteri som er medlem i KLF. Per i dag er dette Norsk Kylling på Støren, Ytterøykylling på Ytterøya, Den Stolte Hane på Jæren og Gårdsand i Vestfold.

E-kontrollen for konsumegg er åpen for alle eggprodusenter som leverer egg til et eggpakkeri som er medlem i KLF. Per i dag er dette Den Stolte Hane, Toten Eggpakkeri, Jonas H. Meling, Tørresvik Eggpakkeri og Roan Eggpakkeri.

Ønsker du tilsendt brukernavn og passord, ta kontakt med e-kontroll@kjottbransjen.no
Behøver du hjelp med programmet, ta kontakt med e-kontroll@kjottbransjen.no

Lenke til effektivitetskontrollen - fjorfe.kjottbransjen.no

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser