Du er her: Forsiden / Tilbud / Dataløsninger / KLF Effektivitetskontroll slaktekylling

KLF Effektivitetskontroll slaktekylling

KLF har nå en ny effektivitetskontroll, basert på svenske ”Tuppen”.

Effektivitetskontrollen er nå klar til bruk. Den oppfyller kravet om et system for produksjonskontroll i tråd med regelverket. Kontrollen gir deg muligheten for å legge inn ”dagliste-data” for dine kull. Sammen med informasjon om den daggamle kyllingen fra rugeriet og om slakteresultatet fra slakteriet får du oppdaterte resultater og statistikk for din produksjon umiddelbart. Historiske data fra forrige e-kontroll er overført for den enkelte produsent.

Kontrollen er åpen for alle slaktekyllingprodusenter som leverer til et slakteri som vi har etablert et samarbeid med. Per i dag er dette Norsk Kylling på Støren, Ytterøykylling på Ytterøya, Den Stolte Hane på Jæren og Gårdsand i Vestfold.

Lenke til effektivitetskontrollen - fjorfe.kjottbransjen.no

Om du vil dele informasjon om dine kull med en fagperson, så kan du fylle inn vedlagte skjema, for å gi din tillatelse.

Effektivitetskontrollen er tilgjengelig for alle slaktekyllingprodusenter som ønsker å bruke den. Utviklingen av den norske versjonen har skjedd i nært samarbeid med våre slakterier og aktuelle rugerier. Både slakteri og rugeri legger inn relevante data elektronisk direkte i databasen. Fôrleverandørene vil også kunne gjøre dette etter hvert. Det vil også legges til rette for å overføre data fra styringscomputeren i kyllinghuset automatisk. Og det finnes en mulighet for å legge inn data via mobiltelefon.

For produsentene blir det dermed få data som skal legges inn for hvert innsett.Det er fortsatt noe utviklingsarbeid som gjenstår. Dette løses fortløpende. Ønsker du passord? Eller hvis du lurer på noe om effektivitetskontroll, kontakt KLF.

Kontaktpersoner
Liste over bedrifter, organisasjoner og personer som kan være kontaktpersoner. De er enten avtaleparter, produsenter med i ordningene eller er representer bedrifter som er tilknyttet avtalen gjennom abonnementsordningen.

norskKylling
Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser