Du er her: Forsiden / Aktiviteter

Aktiviteter

aug
2016

Kjøttfagdagen 2016 - Trondheim

24. aug 12:00 - 25. aug 16:30

Animalia og Nofima inviterer til Kjøttfagdagen 2016 med faglig program 25. august. 24. august er det muligheter for bedriftsbesøk og felles middag. Hold av disse dagene til faglig påfyll, inspirasjon og sosialt samvær.

aug
2016

Regional kvalitetsnettverkssamling Haugesund

31. aug 09:00 - 15:30

Tiden for de regionale kvalitetssamlingene er straks rundt hjørnet.

sep
2016

MATSTREIF 2016

2. sep 11:00 - 4. sep 18:00

MATSTREIF er Norges nasjonale matfestival som arrangeres midt i hjerte av Oslo på Rådhusplassen og Kontraskjæret 2.-4. september.

sep
2016

Regional kvalitetssamling Stokke

6. sep 09:00 - 15:30

Tiden for de regionale kvalitetssamlingene er straks rundt hjørnet.

sep
2016

Regional kvalitetssamling Støren

9. sep 09:00 - 15:30

Tiden for de regionale kvalitetssamlingene er straks rundt hjørnet.

sep
2016

Bransjesamling Spekemat

11. sep 09:00 - 13. sep 14:00

Animalia inviterer til Bransjesamling spekemat i Parma 11. til 13. september. Fokuset i år er bedriftsbesøk (Parmaskinke, Salami, Parmigiano Reggiano etc.) og Parma konsortiet, og ikke minst sosialt samvær.

sep
2016

Håndverkssamling

14. sep 10:00 - 15. sep 14:00

Angus-bedriftene og KLF samler håndverksbedriftene til egen samling på Gardermoen. Det blir faglig oppdatering, bedriftsbesøk og sosialt samvær. Denne gangen åpner vi for både medlemmer og ikke medlemmer av KLF.

sep
2016

Neste generasjon i familiebedriften! - Fulltegnet

22. sep 12:00 - 23. sep 13:30

Er du en av dem som er født inn i kjøtt- og fjørfebransjen, men er usikker på om du har lyst til å ta over familiebedriften en gang i fremtiden? Nå setter vi sammen et opplegg som er skreddersydd neste generasjons ledere i kjøttbransjen.

okt
2016

Velkommen til høstens fineste matfestival!

13. okt 11:00 - 21:00

Matprat fyller Youngstorget med foodtrucks og boder, og vil servere fantastiske lammeretter i verdensklasse med inspirasjon fra alle verdenshjørner.

okt
2016

SIAL 2016 - Paris

16. okt 09:00 - 20. okt 16:00

16. til 20. oktober i år arrangeres SIAL-messen for 51. gang i Paris. Messen arrangeres hvert 2. år, og det er ventet over 5.500 utstillere og 150 000 besøkende. For norsk næringsindustri SIAL-messen er den beste messen på nyvinninger og innovasjon innen mat. Messen har en størrelse på 113 000 kvm.

Les mer på SIALs nettsider.

okt
2016

Har du kontroll?

20. okt 09:00 - 21. okt 15:30

Av og til skjer det som ikke skal skje, uønskede analyseresultater. Hva skjedde, og skulle en sett det komme? Prøvetakingsplaner og ikke minst punkter for prøvetaking i miljø, på utstyr og frekvens for produktprøvetaking er verken 2+2, eller en plan som ble laget i forrige århundre. Alt er i endring, og det krever at kontrollplanene i endring i samsvar med tiden.

okt
2016

Fagdag norsk mat - Matmerk

27. okt 12:00

Matmerk inviterer til Fagdag norsk mat på Grilleriet og Stratos i Oslo.

okt
2016

Rotårsaksanalyse - kurs Trondheim

28. okt 10:00 - 16:00

Kontinuerlig forbedringsarbeid er en av grunnpilarene i styringssystemer for mattrygghet. Ideen om å unngå gjentakende avvik og uønskede hendelser har eksistert lenge, men har tatt lang tid å implementere fullt ut. Kravene om kontinuerlig forbedring stilles i ulike mattrygghetsstandarder, og helt konkret i BRCs siste utgave.

nov
2016

Temadag tilsetningsstoffer - Oslo

17. nov 09:30 - 16:00

Tilsetningsstoffer, og ikke minst E-nummer, har til alle tider vært aktuelt for industrien, men ikke minst for alle som er opptatt av ren og naturlig mat. Hvor mye kan en bruke av ulike tilsetningsstoffer, hvor mye tåler vi – både rent fysisk og i deklarasjonen?

nov
2016

Interne revisjoner

29. nov 09:30 - 30. nov 15:00

KLF kan tilby revisjonskurs for interne revisjoner som tilfredsstiller kravene i IK-matforskriften, men også er bygget på ISO 9000, FSCC 22 000 og BRC. Kurset har rettet mot de som skal lede, delta i interne revisjoner, eller skal utføre revisjoner/ vurderinger av for eksempel leverandører.

Kontakt

Randi Spidsberg

Randi Spidsberg

Kontorsjef

Tlf: 416 46 027

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser