Du er her: Forsiden / Aktiviteter

Aktiviteter

sep
2016

Håndverkssamling

14. sep 10:00 - 15. sep 14:00

Angus-bedriftene og KLF samler håndverksbedriftene til egen samling på Gardermoen. Det blir faglig oppdatering, bedriftsbesøk og sosialt samvær. Denne gangen åpner vi for både medlemmer og ikke medlemmer av KLF.

okt
2016

Fagdag norsk mat - Matmerk

27. okt 12:00

Matmerk inviterer til Fagdag norsk mat på Grilleriet og Stratos i Oslo.

jan
2017

Kompetanseskole for slaktekyllingprodusenter

17. jan 09:30 - 18. jan 15:00

Vi inviterer til kompetanseskole for slaktekylling også i 2017.

Alle slaktekyllingprodusenter må alle ha kurs i dyrevelferd og kompetansebevis for slaktekyllingproduksjon. Deltagelse på KLFs kompetanseskole dekker dette kravet. Kurset vil også fokusere på KLFs effektivitetskontroll for slaktekylling som et nyttig verktøy på gården.

feb
2017

Kompetanseskole for slaktekyllingprodusenter

7. feb 09:30 - 8. feb 15:00

Kompetanseskole for slaktekylling - andre samling.

april
2017

Kvalitetsledernettverk

4. april 09:30 - 5. april 15:30

Endringsprosess, matjuks og mattrender blir tema på den årlige samlingen som arrangeres på Losby Gods 4.-5. april 2017.

sep
2017

Bransjesamling Spekemat

13. sep 09:00 - 14. sep 13:00

Animalias Bransjesamling spekemat avholdes 13. til 14. september i Stavanger. Mer informasjon kommer.

okt
2017

Kvalitetsnettverkssamling

10. okt 09:00 - 17:00

I lys av Europas eggskandale vil høstens samling ha fokus på trusselanalyser og sårbarhetsanalyser (VACCP og TACCP).

nov
2017

NM i kjøttprodukter - kåring

9. nov 13:00 - 23:55

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund inviterer alle foredlere av kjøtt til Norgesmester i kjøttprodukter 2017. I år setter vi spesielt fokus på kjøttbransjens store utvalg av julemat.

jan
2018

Kompetanseskole for eggprodsenter - samling 1

9. jan 10:00 - 10. jan 15:30

Deltakelse på KLFs kompetanseskole for eggprodusenter dekker det offentlige kravet om dokumentasjon av kompetanse innen husdyrproduksjon. Vi gjør oppmerksom på at det kreves deltagelse på alle fire kursdagene for å få godkjent kompetansebevis.

jan
2018

Slakterimøte 2018

17. jan 10:00 - 18. jan 12:00

KLF inviterer igjen til slakterimøte, denne gang i Tønsberg 17. og 18. januar. Vi får omvisning hos Nortura Tønsberg og har et spennende fagprogram som bør være av interesse både for hvitt kjøtt og rødt kjøtt. Meld dere på!

jan
2018

Kompetanseskole for eggprodusenter - samling 2

30. jan 10:00 - 31. jan 15:30

   

feb
2018

Det kan bli digital storm

1. feb 11:00 - 3. feb 23:55

Gjør den varslede digitale stormen til en fantastisk medvinds seilas, bli med på Kieltur 1. - 3. februar!

feb
2018

Seminar: Innovasjon, digitalisering og forenkling

28. feb 09:00 - 16:30

Digitalisering vil være et viktig virkemiddel til å arbeide smartere og mer effektivt i og rundt landbruket. Norges Bondelag, Norsk Landbrukssamvirke, Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Brønnøysundregistrene og Landbrukets Dataflyt SA ønsker derfor å sondere mulighetene for økt offentlig-privat samhandling gjennom digitalisering i landbrukssektoren og verdikjeden for mat.

mars
2018

Kompetanseskole for kyllingprodusenter - samling 1

12. mars 10:00 - 13. mars 17:00

Alle slaktekyllingprodusenter må ha kurs i dyrevelferd og kompetansebevis for slaktekyllingproduksjon. Deltagelse på KLFs kompetanseskole dekker dette kravet. Kurset vil også fokusere på KLFs effektivitetskontroll for slaktekylling som et nyttig verktøy på gården.

mars
2018

Kvalitetsledernettverk

13. mars 09:00 - 14. mars 15:00

Endringer i BRC- og FSSC-standarder samt hvordan bygge kvalitetskultur i bedriften blir tema på den årlige samlingen som arrangeres på Inderøy 13.-14. mars 2018.

Kontakt

Randi Spidsberg

Randi Spidsberg

Kontorsjef

Tlf: 416 46 027

svein-erik-2014

Svein-Erik Eide

Sjef kommunikasjon og medlemskontakt

Tlf: 905 29 988

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser