Du er her: Forsiden / Administrerende

Administrerende

Først spise opp det vi har?

Markedsituasjonen med permanent overproduksjon av gris og sau/lam, og en midlertidig slaktetopp av storfe som følge av tørka, gir oss ekstra mulighet til å vise hva vi er laget av.

Politisk nøytral, men med forventninger!

For kjøtt- og fjørfebransjen er det særdeles viktig at det føres en politikk i landet som gir gode, forutsigbare og stabile rammebetingelser.

– Hva med en mental våronn?

Gjestekommentaren nr. 2, 2017er skrevet av Bjørn-Ole Juul-Hansen, adm. direktør i KLF.
– I KLF er vi glade for historikken som viser at våre medlemsbedrifter normalt betaler litt mer for produktene enn konkurrentene.

Nye virkemidler må regulere markedet

– Den viktigste målsettingen for norsk landbruksproduksjon må være å produsere nok råvarer slik at norsk næringsmiddelindustri får dekket behovet. Men vi trenger absolutt ikke mer råvarer enn hva behovet tilsier.

Ikke lag lapskaus av opplysningskontor

Skal norske bønder av klimaårsaker ikke få lov til å markedsføre norsk mat?
(Denne kronikken ble trykket i Nationen 22. februar 2017).

Eksportstrategiene - nytenkning må til

Helt siden Arbeiderpartiet tidlig på 1990-tallet foretok en liten revolusjon av norsk landbrukspolitikk, har eksport av norske landbruksprodukter vært et sterkt politisk mål. (Denne kronikken ble trykket i Nationen 12. august 2016).

Kyllingutfordringene – nok en gang

Her var det mørkt, sa den blinde merra, og stanga øyet i lysbryter'n, synger Øystein Sunde i «Det året det var så bratt». Teksten passer like bra til Nationens dekning av utfordringene i kyllingsektoren, i et år som virkelig har vært bratt. (Denne kronikken ble trykket i Nationen 16. februar 2016).

Viktig med norsk matproduksjon!

Debatten etter at Markedsbalanseringsutvalget la fram sin rapport, er så vidt i gang. Kampen om virkelighetsforståelsen om hva rapporten egentlig sier, vil bli tøff, ettersom disse fortolkningene legitimerer debattantenes valg av løsning. (Kronikk på trykk i Nationen 03.08.2015).

Ikke harseler med suksess

En harding fortale meg en gang at det var flaks at folk bosatte seg i Hardanger før det moderne byråkratiet kom på banen. (Kronikk på trykk i Dagligvarehandelen 03.03.2015).

Endringer og forventninger

Gjestekommentaren nr. 10, 2014 er skrevet av Bjørn-Ole Juul-Hansen, adm. direktør, KLF
- Det gledelige er at de private kjøtt og fjørfebedriftenes synspunkter og meninger blir hørt og tatt på alvor på lik linje med alle andre.

Søk i vinnerproduktene

Leverandørguide

Utviklet av 07 Web
Bransjeoversikt

Annonser