Juryen som har bestått av redaktør Per A. Sleipnes (juryleder), Bjørn Tore Teigen fra OEK, Espen Lynghaug fra NHO Mat og Drikke, samt ansvarlig redaktør Oliver Orskaug fra avisen Dagligvarehandelen, har hatt en krevende oppgave i utvelgelsen.
– Dette var ikke enkelt. Flere bedrifter fortjener opplagt en slik hederspris, men i denne type kåringer, må det foretas en utvelgelse. Det var imponerende mange KLF-bedrifter som markerte seg positivt i 2014 og det lover godt for den frittstående del av kjøttbransjen, fastslår juryleder Per A. Sleipnes.
A. Idsøe AS gikk av med seieren i hard kamp med Furuseth AS, H. Mydland AS, A. Strøm-Larsen AS og Ådne Espeland (Jæder) AS.
- A. Idsøe AS har hatt det man kan kalle en kraftfull utvikling de siste årene. Det er ikke tilfeldig. Utviklingen er et resultat av gode kunderelasjoner og kreative arbeidsformer over tid – ikke enkeltstående hendelser eller tiltak, sier Per A. Sleipnes, redaktør av Bladet kjøttbransjen og juryformann.