ABC er BRC-sertifisert

ABC er BRC-sertifisert Leverandørbedriften Arne B Corneliussen (ABC) er BRC-sertifisert, grad A. Bedriften har frem til nå vært FSSC 22 000 sertifisert. Thuan Anh Thu Hua og Anja von Tangen-Jordan… Les mer

ABC er BRC-sertifisert

Leverandørbedriften Arne B Corneliussen (ABC) er BRC-sertifisert, grad A. Bedriften har frem til nå vært FSSC 22 000 sertifisert.

Thuan Anh Thu Hua og Anja von Tangen-Jordan representerer ABCs kvalitetsteam.

Kvalitet og mattrygghet er viktige fokusområder for ABC. Vi er derfor glade og stolte av å informere om at vi nå er BRC-sertifisert. Vi implementerte i fjor Orklas Food Safety Standard (en standard basert på BRC), som vi i februar oppnådde grønn kategori på. Det var derfor et riktig valg for oss å velge BRC istedenfor FSSC 22000, når vi skulle ha en resertifisering av vårt kvalitetssertifikat, sier kvalitetssjef Anja von Tangen-Jordan.

I tillegg til tidligere sertifiseringsomfang (som kun har omfattet ABC sin produksjon, blanding og pakking av krydder, krydderblandinger og ingredienser), har man nå inkludert alle handelsvarer som inngår i ABC sin portefølje.

– Dermed omfatter vår virksomhet blanding og pakking av krydder og tilsetningsstoffer, handel med kunst- og naturtarmer, krydder, krydderblandinger, hjelpe- og tilsetningsstoffer, ingredienser og emballasje. Vi er strålende fornøyde med resultatet og jobber kontinuerlig med å forbedre oss. Vi takker ABCs flinke kvalitetsteam for dette meget gode resultatet, sier adm. direktør Roar Furuhaug.

– Det er lagt ned betydelig arbeid både i forkant og ikke minst løpende gjennom året. Vi er veldig godt fornøyde med resultatet, spesielt i år med tanke på situasjonen som har vært under vårens koronasituasjon, sier kvalitetssjef Anja von Tangen-Jordan.

Siste saker