Anbjørn Øglend overtar som adm. dir. i Prima Gruppen

Gründer og majoritetseier i Prima Gruppen AS, Anbjørn Øglend, overtar som administrerende direktør i konsernet fra 1. juli.

Anbjørn Øglend, Prima Gruppen AS

Anbjørn Øglend, Prima Gruppen AS

Ernst A. Eik som har ledet konsernet siden januar 2009, har bedt om avløsning. Eik vil jobbe med andre oppgaver i Prima Gruppen framover.

Anbjørn Øglend kommenterer stillingsskiftet slik:
- Konsernet har hatt en eventyrlig utvikling siste 10 år og Prima Gruppen står foran en spennende periode. I 2012 vil omsetningen passere 1 milliard kroner, og vi er i videre vekst. Samtidig skal vi øke salget mot dagligvarehandelen betydelig framover.

- Jeg har jobbet mye med forretningsutvikling fram til nå. Nå ønsker jeg å ha litt større oppmerksomhet på marked og drift.

- Strategien for konsernet er tydelig og god men vil kreve knallhard jobbing i høyt tempo, dette er en jobb jeg ser frem til å lede. Når vi nå investerer 50 millioner på Jæren vises det vilje og tro på fremtiden for Norsk matproduksjon.

Prima Gruppen har store muligheter i et marked som er i betydelig endring. Det norske kjøttmarkedet vil vokse, og vi er godt posisjonert til å ta en god rolle når denne veksten kommer, sier avtroppende leder, Ernst A. Eik.

Siste saker