Anders Hundseid blir ny konsernsjef i Fatland

Fatland henter ny konsernsjef fra egne rekker. Anders S. Hundseid (29), som har arbeidet som konsern-controller i Fatland-konsernet de siste fem årene, blir den nye toppsjefen etter Terje Wester. Styreleder… Les mer

Fatland henter ny konsernsjef fra egne rekker. Anders S. Hundseid (29), som har arbeidet som konsern-controller i Fatland-konsernet de siste fem årene, blir den nye toppsjefen etter Terje Wester.

Styreleder Svein Fatland er svært tilfreds med ansettelsen og peker på at man med Hunseid på toppen, får en person som både kjenner Fatland fra innsiden, men også en leder med sterke bånd til produsentene.

Fatland og Jæder satser 60 millioner på nytt Otta-slakteri (Bladet Kjøttbransjen - 12.02.2021)

- Anders Hundseid har svært god kjennskap til varestrømmen vår og som bonde selv, har han de kvaliteter som skal til i forhold det viktige produsentleddet, sier Svein Fatland.

Den nye konsernsjefen som tiltrer senest 1. september, er utdannet økonom og jobbet i SR Bank i Ølen før han ble ansatt i Fatland i 2017. I banken jobbet han mye ut mot kunder i primærleddet. Hundseid driver familiegården i Etne med 50 ammekyr og blir sett på som en person med gode leder- og samarbeidsegenskaper.

Du kan vel si at Hundseid har blitt sett på som en «kronprins» hos oss og nå har han tatt et stort steg videre.

Styreleder Svein Fatland

- Det er med stor respekt jeg trer inn i den nye rollen. Samtidig er jeg glad for at jeg har mange dyktige ressurspersoner med meg. Som controller har jeg blitt godt kjent med bedriften og de ulike oppgavene vi står overfor. Jeg ser derfor frem til å videreføre det gode arbeidet min forgjenger Terje Wester har gjort i denne rollen, sier Anders Hundseid. Han legger til at han ønsker å takke eierne for tilliten han nå får.

Produksjonsrekord ved Fatland Jæren (Bladet Kjøttbransjen - 21.12.2020)

- I vårt konsern er det viktig nå å få inn ungt blod i sentrale posisjoner, samtidig som vi må være sikre på at de vi velger passer inn i vår kultur. Hundseid representerer alle disse verdiene, fastslår Svein Fatland som legger til at tiden fram til tiltredelsen, skal benyttes til opplæring. Her vil dagens konsernsjef få en sentral funksjon.

Siden 2008 har Fatland økt omsetningen fra to til mer enn fem milliarder kroner i år. Også selskapets posisjon både hos kunder og bønder er betydelig styrket og Fatland er den klart største privateide kjøttbedriften i Norge.

Helt ny slaktelinje til nær 30 millioner ved Fatland Oslo (Bladet Kjøttbransjen - 02.12.2020)

Siste saker