Anne Møller vant KLF Open

For første gang i historien var det en kvinnelig golfer som gikk helt til topps i KLF Open i golf. Daglig leder i Eng Fugl i Vestfold viste denne gang… Les mer

For første gang i historien var det en kvinnelig golfer som gikk helt til topps i KLF Open i golf. Daglig leder i Eng Fugl i Vestfold viste denne gang hvordan golf skal spilles.

Til sammen 27 golfere stilte denne gang opp på Sandefjord Golfklubb. KLF-turneringen har etter hvert blitt svært populær og samler golfere både fra kjøttbransjen og samarbeidende bransjer.

- Veldig moro å gå helt til topps. Med mine 40 poeng var jeg klar over at jeg ville nå langt, men at jeg skulle løfte pokalen hadde jeg ikke turt å håpe på, forteller Anne Møller. For øvrig gift med Ole Møller som også deltok denne gang. Han endte på 6 plass.

Også i år var det selskapet Foodtech som var hovedsponsor for turneringen. Fra dette firmaet deltok det fire golfere med Per Erik Ellefsen i spissen.

- Veldig morsomt og givende å treffe bransjefolk i forbindelse med denne uhøytidelige men morsomme turneringen. Vi setter stor pris på å kunne bidra, understreker Ellefsen. Også Norsk Kjøtthandel er med som sponsor for KLF Open.

I år som i fjor var Roar Stentun i Fatland sentral i forbindelse med avviklingen. Stentun sørget bl.a. for at topp grillprodukter (gullprodukter i siste NM) ble anrettet på grill etter turneringen og han bidro også med premier. Grillingen var det for øvrig Per Berglund som hadde en trygg hånd om.

Tre glade medaljevinnere i KLF Open i golf. Fra venstre Petter Breigutu (bronse), Anne Møller (gull) og Han-Gunnar Wolf (sølv)

Siste saker