Annis Ringebu fikk KLFs hederspris 2021

Annis Ringebu fikk KLFs hederspris 2021 En særdeles god ambassadør for en hel kjøttbransje og en bedrift i konstant utvikling. Det var noe av begrunnelsen for at Annis Ringebu ble… Les mer

Annis Ringebu fikk KLFs hederspris 2021

En særdeles god ambassadør for en hel kjøttbransje og en bedrift i konstant utvikling. Det var noe av begrunnelsen for at Annis Ringebu ble tildelt KLFs hederspris 2021.

Denne prisen skulle i utgangspunktet vært delt ut i forbindelse med KLFs Landsmøte/ERFA-møte i juni. Dette måtte som kjent ut-gå i den vanlige form og istedenfor ble prisen delt ut til Daniel Slakter (bildet) på årets festkveld i forbindelse NM-kåringen.

Ti bedrifter

– I utgangspunktet hadde vi 10 KLF-bedrifter til vurdering. I forbindelse med kåringen valgte vi denne gang å involvere leserne av bransjebladet i større grad enn tidligere. Disse kunne gi innspill på hvem og hvorfor denne bedriften fortjente prisen. Vi fikk en hel del forslag og ut fra disse forslagene ble finaleheatet redusert til tre bedrifter, forteller juryleder Per A. Sleipnes.

Mye pågangsmot

Og dette er juryens begrunnelse:

«Hedersprisen i år går til en bedrift som må sies å være en av privat bransjes mest pågangsrike. Ja, en bedrift som hele tiden vil videre.

Gjennom mange år har Annis Ringebu stått i aller fremste rekke både når det gjelder produktkvalitet, innovasjonstakt og ikke minst sunn økonomisk utvikling. Vi snakker om en familiebedrift der den nye generasjonen har tatt ansvar og brakt tradisjonene videre med stor suksess.

Ringebu-bedriften har opplagt bidratt til å løfte statusen for kjøtt blant norske forbrukere. Og Annis Ringebu har ikke bare klart å holde salget oppe i tøffe tider, bedriften har også foretatt spennende utvidelser og vært en særdeles god ambassadør for en hel kjøttbransje.

I sitt segment er bedriften en av de ledende og utviklingen har vært kraftfull. Ikke bare de siste par årene, men de siste 10–15 årene».

Siste saker