Asko ønsker velkommen til Vestby

Tore Bekken, toppsjef for Norgesgruppens matvaregrossist Asko, ser frem til å ta imot KLF-medlemmene for bedriftsbesøk og omvisning under Landsmøte/ EFRA-samlingen i juni. I tillegg til omvisning onsdag 1. juni,… Les mer

Tore Bekken, toppsjef for Norgesgruppens matvaregrossist Asko, ser frem til å ta imot KLF-medlemmene for bedriftsbesøk og omvisning under Landsmøte/ EFRA-samlingen i juni.

I tillegg til omvisning onsdag 1. juni, vil Asko holde innlegg under fagdelen dagen etter. Bærekraftperspektivet står svært sentralt.

– ASKO har en ambisjon om å bli bærekraftig og klimanøytral. Det betyr at vi skal ha fokus på energieffektiviserende tiltak, fornybare og bærekraftige ressurser og nullutslipp innen transport, sier Bekken.


Husk å melde deg på ERFA-samling/KLFs landsmøte 2023!
Hvor: Hankø Hotell & Spa, Gressvik, Fredrikstad
NÅR: Onsdag 31. mai (ettermiddag) - fredag 2. juni klokken 13:00

Påmeldingsfrist: 10. april 2023

Vi håper å se flest mulig medlemmer på samling, vi tror fagprogrammet er variert og relevant, og inviterer derfor ikke bare daglig leder, men også mellomledere og andre med lederfunksjoner i bedriftene.


Asko er også største grossist innen storhusholdningsmarkedet, det vil si matvareleveranser til hoteller, restauranter, kantiner og offentlige institusjoner.

– Asko er en virksomhet som går bra og har hatt en fantastisk utvikling. Jeg har vært heldig å være en del av ledelsen de siste årene, og har ikke ambisjoner om å endre alt. Men vi kan stadig forbedre oss og gjøre kundene våre mer konkurransedyktige. Vi har tre ambisjoner i Asko: Vi skal være den mest kundeorienterte og effektive logistikkpartneren, vi skal distribuere mest mulig av de varene kundene vil ha og er opptatt av miljø og bærekraftig drift, sier han.

Ambisjonene krever store investeringer, spesielt innenfor energi og transport.

– Vi skal være i førersetet innenfor disse områdene og vi skal våge å satse – og vi skal være villige til å betale utover hva som er kravet til bedriftsøkonomisk avkastning.

Bærekraft innebærer at sosiale, etiske og miljømessige hensyn gjennomsyrer våre beslutninger og at vi har lønnsomhet i ASKO, understreker Tore Bekken, som ser frem til å treffe mange KLF-medlemmer i forbindelse med KLFs landsmøte og EFRA-samling.

Siste saker