Dale ønskes velkommen

I dag ble Jon Georg Dale (FrP) er utnevnt til ny landbruks- og matminister. KLF gratulerer og ser frem til et godt samarbeid.

- Vi håper og tror Dale vil videreføre Listhaugs linje der hele bransjen blir tatt med på dialog, sier Bjørn-Ole Juul Hansen, adm. direktør i KLF. Han ser frem til et snarlig møte med den nye ministeren.

Dale jobbet tidligere som kjøttskjærer hos Johs. Jacobsen Kjøtt AS i Volda et par års tid tidlig i karrieren, før han gikk videre til Vestlandske Salslag (nå Nortura) i Ålesund. Han får gode skussmål av daglig leder Stig Jacobsen.

- Jon Georg Dale var en arbeidsom og faglig dyktig ansatt. Han var en behagelig person å omgås, fremoverlent, og bidro utover det som kan forventes, sier Jacobsen. Dale kommer fortsatt på besøk når han er i traktene, og jeg ser frem til interessante kjøttbransje-diskusjoner.

KLF synes det er positivt med en mat- og landbruksminister med bakgrunn fra kjøttbedriftene.
- Vi håper Dale er nysgjerrig på hva kjøttbransjen har å by på, og vi ser frem til å ta ham med rundt i bedrifter over hele landet, som Listhaug har gjort, sier Juul-Hansen.

Han ønsker også Listhaug lykke til med nye oppgaver, og takker for et godt samarbeid de siste to og et halvt årene.

Siste saker