Deltagerrekord i årets KLF Open i golf

Deltagerrekord i årets KLF Open i golf VORMSUND Etter at nær 30 deltagere hadde spilt seg gjennom banens 18 hull på Nes Golfbane ved Vormsund, var det Ivar Holtet fra… Les mer

Deltagerrekord i årets KLF Open i golf

VORMSUND Etter at nær 30 deltagere hadde spilt seg gjennom banens 18 hull på Nes Golfbane ved Vormsund, var det Ivar Holtet fra firmaet Food Tech som gikk seirende ut.

De tre beste i KLF Open 2020. Fra venstre Frank Bernhard Olsen, Ivar Holtet og Jørgen Andersen.

I årets utgave av KLF Open ble satt deltagerrekord. 31 var påmeldt og selv med et par-tre forfall rett før turneringsstart, ble det rekorddeltagelse. Og aller best resultat oppnådde Ivar Holtet som for øvrig jobber i Food Tech – hovedsponsoren for KLF Open.

– Ekstra gøy

– Veldig morsomt å havne helt øverst denne gang. Jeg spiller stort sett bare golf når jeg deltar i denne morsomme turneringen, og derfor var det ekstra gøy å vinne i år. Jeg må vel gi noe av æren til min fantastisk meddeltager i samme ball, Matthew Corney. Underveis fikk jeg mange nyttige tips av ham, forteller Holtet.

Pluss-handicap

Det hører med til historien at nettopp Corney, som representerte Fatland i tuneringen, har pluss-handicap. Det vil si at han er langt over gjennomsnittet dyktig i den edle golfsporten.

Tatt i betraktning handicapregler, (som er nokså innviklede for utenforstående) ble Matthew Corney nr. sju i turneringen.

Stabile sponsorer

På plassene etter Ivar Holtet, fulgte Jørgen Andersen og på tredjeplass Frank Bernhard Olsen. De to representerer henholdsvis Bokken og Asko.

På fjerde, femte og sjetteplass, kom Bjørn Jensen, ABC, Morten Kjus, Kjus Viltslakt og Dag Kristian Bjerke, Bjerke Spekemat.

I år som tidligere år var det Food Tech (hovedsponsor) og Norsk Kjøtthandel som bidro med finansiell støtte til arrangementet. Også Fatland, via Roar Stentun, bidro med premier. Hovedpremiene var gavekort til de sju beste i turneringen.

Morten Kjus i aksjon på golfbanen.

Siste saker