Ny daglig leder hos Eidsmo Kjøtt

Etter at Vidar Martinsen gjennom mange år både har arbeidet med kvalitetssikring og vært aktiv i produksjonen, har han nå tatt steget opp som daglig leder i Eidsmo Kjøtt AS… Les mer

Etter at Vidar Martinsen gjennom mange år både har arbeidet med kvalitetssikring og vært aktiv i produksjonen, har han nå tatt steget opp som daglig leder i Eidsmo Kjøtt AS på Kvål.

Det er en svært erfaren bransjemann som nå har overtatt lederjobben etter Arnt Steinsvoll. Sistnevnte har ledet Kvål-bedriften med stø hånd de siste 12 årene, men nå var det på tide å slippe Vidar Martinsen til.

45 års erfaring

– Jeg er både glad og stolt over å ha fått denne tilliten i vår spennende bedrift. Selv opplever jeg vel at jeg er moden for denne oppgaven. Har til sammen 45 års erfaring fra ulike bedrifter i kjøttbransjen og det skulle vel være en brukbar basis, mer enn antyder den joviale og dyktige bransjemannen.

Han startet sin yrkeskarriere tilbake i 1977 ved den for lengst nedlagte bedriften Heimdal Canning i Trondheim. Eter noen år her, begynte han i Trondheim Slaktehus der han var ansatt i hele 28 år. Martinsen har også en periode bak seg i firmaet Mestermat i Midt-Norge.

15 millioner kroner

– Hva blir din viktigste oppgave framover?
– Det blir å serve våre viktige kunder i dagligvaremarkedet på best mulig måte og dessuten bidra til lønnsom drift. Selv skal jeg i tillegg til å inneha lederansvaret også ha ansvar for distribusjon av spekemat til REMA. Denne dagligvaregrupperingen står for nær halvparten av vår omsetning på rundt 15 millioner kroner. Men også Coop er en viktig kunde for oss. Lokalmat-grossisten distribuerer våre produkter til 17 Coop-butikker på Nordvestlandet.

Eidsmo Kjøtt sysselsetter seks ansatte i tillegg til innleid arbeidskraft i deler av året. Kvål-selskapet eies av Haralds Eidsmo med 50 prosent og Arnt Steinsvoll og Vidar Martinsen med en eierandel på 25 prosent hver.

Siste saker