–På tide med litt sunt bondevett
Hvor er det sunne bondevettet blitt av i samfunnet og hvorfor må vi bønder hele tiden overbevise omverdenen om viktigheten av en norsk landbruksproduksjon som fungerer og som ikke er…
Hvor er det sunne bondevettet blitt av i samfunnet og hvorfor må vi bønder hele tiden overbevise omverdenen om viktigheten av en norsk landbruksproduksjon som fungerer og som ikke er…
Hvor er det sunne bondevettet blitt av i samfunnet og hvorfor må vi bønder hele tiden overbevise omverdenen om viktigheten av en norsk landbruksproduksjon som fungerer og som ikke er…
Han kombinerer ammeku-produksjon i Sel med jobb som nødslakter i Gudbrandsdalen. Den kombinasjonen fungerer utmerket for Fatland-produsent Jan Ingar Formo. Av Per A. Sleipnes Formo hadde i 23 år jobbet…
Femti år med Charolais på Toten Det begynte med et tilfeldig traktorkjøp – nå har Lunna gård hatt reinrasede Charolais-dyr i over 50 år. Olav Rognerud er tredje generasjon som…