Hopp til innholdet

Kjottbransjen

Kjottbransjen

  • Aktuelt
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hvem vi er
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hva vi gjør
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Medlemssider
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Meny
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Aktuelt
  • Administrerende
  • Bladet Kjøttbransjen
  • Kjøtt og eggprodusenten
  • Høringsuttalelser
  • Siste NM-vinnere
Annonse

Beredskap Arkiver - Kjottbransjen

Toppsaker

Verdikjeden for mat er samfunnskritisk

14.09.2022

KLF mener samfunnskritiske næring må få en strømstøttepakke omgående, og i begynnelsen av måneden sendte vi derfor brev til Statsministerens kontor, Landbruks- og matdepartementet, Finansdepartementet og Sosialistisk Venstreparti. – For… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Stor bekymring for mangel på arbeidskraft

20.09.2021

Stor bekymring for mangel på arbeidskraft Landets største frittstående skjærebedrift, Axel Andersen i Drammen, opplever mangelen på arbeidskraft som et stadig økende problem. Ja, akkurat nå opplever daglig leder Aksel… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Norsk Kylling delvis stengt etter smitteutbrudd

16.06.2021

Norsk Kylling på Støren stenger ned etter et større smitteutbrudd i kommunen. Bedriften gjør dette for å få oversikt og kontroll på utbruddet. Smitten er stor sett knyttet til anlegget… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Snudde brått feil vei for Ruud

21.12.2020

For firmaet Gunnar Ruud Catering lå det meste til rette for en lysning i september, men så snudde det brått. Av Per A. Sleipnes Bedriften klarte å oppnå 61 prosent… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Effektivt smittevern og dugnad ‘reddet’ Grilstad

17.12.2020

Effektivt smittevern og dugnad ‘reddet’ Grilstad Effektive smitteverntiltak og god lagånd ble redningen for Grilstad da det brøt ut koronasmitte i fabrikken på Ranheim i oktober. Per A. Sleipnes Dugnaden… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– Er koronaberedskapen på plass i din bedrift?

16.10.2020

– Er koronaberedskapen på plass i din bedrift? OSLO Med en pågående korona-pandemi, er manges øyne rettet mot vår bransje siden flere smitteutbrudd i Europa er tilknyttet slakteri- og nedskjæringsvirksomheter…. Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Er innleid utenlands arbeidskraft en kritisk koronafaktor?

16.10.2020

Er innleid utenlands arbeidskraft en kritisk koronafaktor? OSLO Sosiale samlinger av utenlandske arbeidere i påsken, var trolig starten på krisen da FG Kjøttsenteret måtte stenge ned i vår. Til slutt… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Stengt svenskegrense bidro til mersalg på 156 millioner

08.08.2020

Stengt svenskegrense bidro til mersalg på 156 millioner OSLO / SARPSBORG Etter at reiserestriksjonene ble innført i forbindelse med koronapandemien i mars, opplevde norsk dagligvarehandel i grensehandelsområdene en omsetningsvekst på… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Kjøttbransjen: – Bedre rustet mot koronasmitte enn andre bransjer

08.08.2020

Kjøttbransjen: – Bedre rustet mot koronasmitte enn andre bransjer OSLO – Gjennom de strenge krav som stilles til god hygiene og gode renholdsrutiner i kjøttbransjens bedrifter, har bransjens bedrifter på… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– Frykter konkurser i kjølvannet av koronakrisen

08.08.2020

– Frykter konkurser i kjølvannet av koronakrisen TRONDHEIM Styreleder Ståle Gausen i KLF mener at koronakrisen har manet til samhold i norsk kjøttbransjen, men han frykter at enkeltbedrifter kan komme… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Arbeidet med smitteberedskap må gires opp ytterligere opp

08.08.2020

Arbeidet med smitteberedskap må gires opp ytterligere opp OSLO Etter at FG Kjøttsenter på Furuset i Oslo nylig vedtok å stenge produksjonen etter at flere ansatte fikk påvist koronasmitte, oppfordrer… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Mener antibiotika i landbruket tar liv i koronakrisen

08.08.2020

Mener antibiotika i landbruket tar liv i koronakrisen De høye dødstallene i Italia henger sammen med at friske dyr får antibiotika. Det mener bakteriekrig-forfatter Erik Martiniussen. Han har tro på… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Besøksrush på MatPrat under koronapandemien

08.08.2020

Besøksrush på MatPrat under koronapandemien OSLO MatPrat har opplevd voldsom økning i tallet på besøk på sin digitale plattform nå under koronapandemien. Økningen er på hele 55 prosent sammenlignet med… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Bevilger 20 millioner til reindriftsnæringen

08.08.2020

Bevilger 20 millioner til reindriftsnæringen Regjeringen har bevilget 20 millioner kroner ekstra til kriseberedskap i reindriftsnæringen. Illustrasjonsfoto: Colourbox Reindriftsnæringen har hatt store utfordringer denne vinteren. Store deler av reindriften, det… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Værdal-besetning slakter 46 sau med mædi-smitte

03.03.2020

Værdal-besetning slakter 46 sau med mædi-smitte Til sammen 83 sauehold er pålagt restriksjoner i Innherred og Fosen i Midt Norge på grunn av Mædi-smitte. Sykdommen ble oppdaget i fjor sommer… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Svenske bønder plages av dyrevernaktivister

28.05.2019

Svenske bønder plages av dyrevernaktivister Mange svenske bønder, særlig i den vestlige delen av landet, trakasseres og plages av aktivister. Det bekymrer det svenske bondelaget sterkt. – Vi foretok en… Les mer

Aktuelt

Et bevis på god mattrygghet

19.05.2017

– Den siste uka har vist at Norsk Kylling har gode rutiner og at beredskapsplaner er fulgt.

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Østensjøveien 39/41 N-0667 Oslo Tlf: 23 24 44 70 Epost: klf@kjottbransjen.no

Snarveier

  • Bli medlem
  • Medlemssider
  • KLFs nettbutikk
  • NM i kjøttprodukter
  • Kontakt oss
  • Personvernerklæring
  • Ansvarsfraskrivelse
  • Informasjonskapsler
  • IKT-driftsstatus

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nyheter fra kjøtt- og eggbransjen!
Meld deg på

Sosiale medier

  • facebook
  • twitter
  • youtube
Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimaliserte vårt web sted og våre tjenester.
Teknisk nødvendige Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Administrer alternativer Behandle tjenester Administrer leverandører Les mer om disse formålene
Vis innstillinger
{title} {title} {title}