– Ikke lenger flaut å kjøpe på ‘dårlig’ dato
Butikken mangedobler salget når det er kampanje. Kundene vet hvor mye varene pleier å koste, og nå er de klare for å handle billigere på dårlig dato. Av Georg Mathisen… Les mer
Butikken mangedobler salget når det er kampanje. Kundene vet hvor mye varene pleier å koste, og nå er de klare for å handle billigere på dårlig dato. Av Georg Mathisen… Les mer
Mer smak på pølsene, men for lite egg. Kiwi Holter i Nannestad fikk også kjenne på eggmangelen i vinter. Av Georg Mathisen – Problemet har jo vært der i alle… Les mer
Svineam, medisterfarse, poteter og flere som bytter ut biffen. REMA-kjøpmann Andreas Mæhlum har lært forskjellen mellom Torshov og Moelv. Av Georg Mathisen – Jeg skulle ønske jeg solgte flere rene… Les mer
De har femti meter ferskvaredisk og eget Meny-pølsemakeri i byen. – Det er et klart fortrinn sammenlignet med alle andre rundt oss, sier butikksjef Roger Hjertås på Meny Lagunen. Av… Les mer
Færre kunder reiser til Sverige, men flere handler spekemat på nett. – Nettet er blitt en konkurrent for oss, forteller Oscar Krook på Extra Støren. Av Georg Mathisen Aune Kjøtt… Les mer
Væromslag gir grillomslag Grillmaten kommer tidligere og tidligere, men salget er veldig væravhengig. – Hvis det plutselig blir dårlig vær, merker vi det med én gang, forteller butikksjef Jan Magne… Les mer
Også Meny-butikken merker at folk vil spare penger. Ferskvaresjef Marius Hagen på Skjetten forteller om populær First Price-kjøttdeig og mange som kommer på fisketirsdag. Av Georg Mathisen – Det går… Les mer
Svensk Coop-butikk lanserer kjøtthotell hvor kunden kan henge sitt kjøpte kjøtt til mørning uten ekstra kostnad. Av John Erichs og Thomas Szendr I en stor Coop-butikk i et kjøpesenter utenfor… Les mer
Fikk oppleve hvor grenseløs stor svenskehandelen er Da grensehandelen kom tilbake, mistet butikken over 20 millioner kroner i omsetning. REMA på Mysen har ingen mulighet til å konkurrere mot svensk… Les mer
Kundene vil ha merkevarer, butikksjefen vil ha helårslam Kundene vil ha mer merkevarer og mindre EMV. Extra-butikksjef Ronny Knutsen, vil også ha lengre sesonger for lam, kalkun og ribbe. Av… Les mer
Etter 22 år med kjøttproduksjon i sentrum av Moss, ble all produksjon innstilt fra 1. august hos Ertnes Kjøtt AS. Nå skal A. Strøm-Larsen levere kjøttvarene som Ertnes tilbyr kundene… Les mer
Kundene vil ha tradisjonsmat, men om sommeren hjelper turister og «3 for 2»-grillmat godt på omsetningen. I vinter har for øvrig Coop Prix Koppang ligget på feil side av strømprisgrensen…. Les mer
Kjapt, tradisjonelt og marinert i Sandefjord Kjøttdeig, pølser og andre tradisjonelle produkter er storselgerne hos Kiwi Kilgata. – Det de fleste vil ha, er ting som går fort, sier butikksjef… Les mer
Kylling og lokale pølser på Brandbu Kyllingen øker mest hos REMA 1000 Brandbu. Dessuten er Kai Arne Sørumshagen i ferd med å gjøre spesialpølser fra Toten Kjøtt til helårsprodukter. Av… Les mer
De sa opp jobbene og begynte for seg selv. To kjøtt-skjærere og en butikkslakter driver Staslin – slakterbutikken i Matkvartalet på Hamar. Av Georg Mathisen Husker du ‘a Staslin? Kua… Les mer
Tore Solstad har flere millioner seere på sosiale medier. Når pølsemakeren klapper en skinke eller skjærer bankekjøtt, strømmer kundene til. Av Georg Mathisen En pølsemaker med kniv og en smittende… Les mer
Kjører lokale kampanjer hele tiden VOSS Når nærbutikken har kampanje på korv, skal den selge åtte–ni hundre på noen dager. Dyrdal Mat fyller både hyller og annonser med lokalt kjøtt…. Les mer
Hyllene fulle av lokalt kjøtt FINNSNES Hyllemeter på hyllemeter med produkter fra de lokale kjøttbedriftene. – Det er veldig viktig at vi støtter de lokale, sier Ota Solli på Extra… Les mer
Jakter også på grillpølser VEGÅRDSHEI Om høsten er det fullt kjør etter grillpølser. Når jegerne fra Vegårshei skal sørge for matauk, vanker det pølse ved bålet. Georg Mathisen Alex van… Les mer
Coop-butikk roser Kuraas SKROVA Kristin Pedersen er glad for å ha Kuraas. Ikke bare fordi kvaliteten er så god, men fordi hun kan ringe og få snakke med noen. Georg… Les mer