Hopp til innholdet

Kjottbransjen

Kjottbransjen

  • Aktuelt
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hvem vi er
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hva vi gjør
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Medlemssider
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Meny
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Aktuelt
  • Administrerende
  • Bladet Kjøttbransjen
  • Kjøtt og eggprodusenten
  • Høringsuttalelser
  • Siste NM-vinnere
Annonse

Butikk Arkiver - Kjottbransjen

Bladet Kjøttbransjen

Flere går etter tilbudene

28.12.2022

Også Meny-butikken merker at folk vil spare penger. Ferskvaresjef Marius Hagen på Skjetten forteller om populær First Price-kjøttdeig og mange som kommer på fisketirsdag. Av Georg Mathisen – Det går… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

‘Kjøtthotell’ øker interessen for kvalitet

17.11.2022

Svensk Coop-butikk lanserer kjøtthotell hvor kunden kan henge sitt kjøpte kjøtt til mørning uten ekstra kostnad. Av John Erichs og Thomas Szendr I en stor Coop-butikk i et kjøpesenter utenfor… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Fikk oppleve hvor grenseløs stor svenskehandelen er

27.09.2022

Fikk oppleve hvor grenseløs stor svenskehandelen er Da grensehandelen kom tilbake, mistet butikken over 20 millioner kroner i omsetning. REMA på Mysen har ingen mulighet til å konkurrere mot svensk… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Kundene vil ha merkevarer, butikksjefen vil ha helårslam

21.09.2022

Kundene vil ha merkevarer, butikksjefen vil ha helårslam Kundene vil ha mer merkevarer og mindre EMV. Extra-butikksjef Ronny Knutsen, vil også ha lengre sesonger for lam, kalkun og ribbe. Av… Les mer

Aktuelt

Ertnes har lagt ned produksjonen

31.08.2022

Etter 22 år med kjøttproduksjon i sentrum av Moss, ble all produksjon innstilt fra 1. august hos Ertnes Kjøtt AS. Nå skal A. Strøm-Larsen levere kjøttvarene som Ertnes tilbyr kundene… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

På feil side av ‘strømgrensen’

09.06.2022

Kundene vil ha tradisjonsmat, men om sommeren hjelper turister og «3 for 2»-grillmat godt på omsetningen. I vinter har for øvrig Coop Prix Koppang ligget på feil side av strømprisgrensen…. Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Kjapt, tradisjonelt og marinert i Sandefjord

16.03.2022

Kjapt, tradisjonelt og marinert i Sandefjord Kjøttdeig, pølser og andre tradisjonelle produkter er storselgerne hos Kiwi Kilgata. – Det de fleste vil ha, er ting som går fort, sier butikksjef… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Kylling og lokale pølser på Brandbu

11.11.2021

Kylling og lokale pølser på Brandbu Kyllingen øker mest hos REMA 1000 Brandbu. Dessuten er Kai Arne Sørumshagen i ferd med å gjøre spesialpølser fra Toten Kjøtt til helårsprodukter. Av… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Ny slakterbutikk i nytt matmarked på Hamar

03.09.2021

De sa opp jobbene og begynte for seg selv. To kjøtt-skjærere og en butikkslakter driver Staslin – slakterbutikken i Matkvartalet på Hamar. Av Georg Mathisen Husker du ‘a Staslin? Kua… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Norges mest ‘sosiale’ pølsemaker

26.08.2021

Tore Solstad har flere millioner seere på sosiale medier. Når pølsemakeren klapper en skinke eller skjærer bankekjøtt, strømmer kundene til. Av Georg Mathisen En pølsemaker med kniv og en smittende… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Kjører lokale kampanjer hele tiden

06.07.2021

Kjører lokale kampanjer hele tiden VOSS Når nærbutikken har kampanje på korv, skal den selge åtte–ni hundre på noen dager. Dyrdal Mat fyller både hyller og annonser med lokalt kjøtt…. Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Hyllene fulle av lokalt kjøtt

26.04.2021

Hyllene fulle av lokalt kjøtt FINNSNES Hyllemeter på hyllemeter med produkter fra de lokale kjøttbedriftene. – Det er veldig viktig at vi støtter de lokale, sier Ota Solli på Extra… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Jakter også på grillpølser

13.11.2020

Jakter også på grillpølser VEGÅRDSHEI Om høsten er det fullt kjør etter grillpølser. Når jegerne fra Vegårshei skal sørge for matauk, vanker det pølse ved bålet. Georg Mathisen Alex van… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Coop-butikk roser Kuraas

16.10.2020

Coop-butikk roser Kuraas SKROVA Kristin Pedersen er glad for å ha Kuraas. Ikke bare fordi kvaliteten er så god, men fordi hun kan ringe og få snakke med noen. Georg… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Mossingene er ‘sunnere’ enn før

08.08.2020

Mossingene er ‘sunnere’ enn før MOSS Slankesesongen varer bare noen uker, men sunne er kundene blitt hele året. REMA-kjøpmann Ann Kristin Børresen forteller om mye kylling – og altfor mye… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Ber leverandørene om å tenke nytt

08.08.2020

Ber leverandørene om å tenke nytt MO I RANA Tenk nytt – ikke bare kopier nyhetene til andre! Det oppfordrer Unn Tove Djuplasti og Anita Pedersen på Coop Prix Mo… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Tilbød kundene ‘kalkunhotell’

08.08.2020

Tilbød kundene ‘kalkunhotell’ GRAN Spar-butikken tilbød kundene å legge jule- og nyttårskalkunen på hotell på fryselageret. – Tenk så mye plass de digre eskene tar i fryseren, sier butikksjef Roy… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Kundene vil ha testvinnerne til jul

20.12.2019

Kundene vil ha testvinnerne til jul Lillestrøm Kundene hos Obs Lillestrøm vil ha testvinnerne til jul. – Alt som får gode terningkast selger, sier ferskvareansvarlig Ole Kristian Martinsen og finner… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Biff ikke helgemat lenger

21.11.2019

Biff ikke helgemat lenger Rugtvedt Taco og pizza har overtatt helt for biff som helgemat, for-teller butikksjef André Styrvold på Eurospar Rugtvedt. Taco-baguetten er det desidert største produktet i telemarksbutikken…. Les mer

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Østensjøveien 39/41 N-0667 Oslo Tlf: 23 24 44 70 Epost: klf@kjottbransjen.no

Snarveier

  • Bli medlem
  • Medlemssider
  • KLFs nettbutikk
  • NM i kjøttprodukter
  • Kontakt oss
  • Personvernerklæring
  • Ansvarsfraskrivelse
  • Informasjonskapsler
  • IKT-driftsstatus

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nyheter fra kjøtt- og eggbransjen!
Meld deg på

Sosiale medier

  • facebook
  • twitter
  • youtube
Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimaliserte vårt web sted og våre tjenester.
Teknisk nødvendige Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Administrer alternativer Behandle tjenester Administrer leverandører Les mer om disse formålene
Vis innstillinger
{title} {title} {title}