Hopp til innholdet

Kjottbransjen

Kjottbransjen

  • Aktuelt
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hvem vi er
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hva vi gjør
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Medlemssider
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Meny
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeretningslinjer
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Aktuelt
  • Administrerende
  • Bladet Kjøttbransjen
  • Kjøtt og eggprodusenten
  • Høringsuttalelser
  • Siste NM-vinnere
Annonse

Dyrevelferd Arkiver - Kjottbransjen

Toppsaker

– Tilsynskampanjen viser hva som gjenstår

17.01.2023

Tirsdag 17. januar presenterte Mattilsynet resultater fra tilsynskampanjen på gris. Det er gjennomført nesten 600 tilsyn i slaktegris- og smågrisbesetninger, og Mattilsynet har funnet ett eller flere regelbrudd i vel… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Hva er best for grisen – inne eller ute?

02.12.2022

Utedrift eller adgang til utearealer for svin og fjørfe gir økt mulighet for aktivitet og sterkt motivert atferd, men også økt risiko for smittsom sykdom og redusert mattrygghet. De mest… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Foreløpige resultater fra DVP-storfe

01.12.2022

Dyrevelferdsprogrammet for storfe startet 1. januar i år. Alle storfebesetninger med over ti dyr skal innrulleres i perioden fram til mai 2023. Nå har over halvparten av produsentene gjennomført sitt… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Forebygging av leddbetennelse hos lam

01.12.2022

Besetningsutbrudd av leddbetennelser hos spelam har vært et økende problem flere steder i landet. Resultatet er ofte massebehandling av syke lam med antibiotika. Slike omfattende sykdomsutbrudd er en stor belastning… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Hva skal vi med dyrevelferdsprogram?

01.12.2022

Heldigvis er det høye forventninger til kjøtt- og eggbransjen, og heldigvis stilles det krav til dyrenes helse og velferd fra forbrukere, kunder og politikere. God helse og velferd er et… Les mer

Aktuelt

Forskriftsrevisjon om hold av høns og kalkun

21.10.2022

– Forslaget fra Mattilsynet innebærer svært mange omfattende endringer. Noen av dem er allerede gjennomført i næringen, mens andre potensielt kan få store konsekvenser for enkeltprodusenter, sier Ida Mathisen, sjefsveterinær… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Vil ha åpenhet om norsk husdyrproduksjon

20.09.2022

Vil ha åpenhet om norsk husdyrproduksjon KLF ønsker åpenhet om norsk husdyrproduksjon, spesielt for å styrke forbrukers kunnskap innen dyrevelferd hos produksjonsdyr. Økt åpenhet og transparens om husdyrproduksjonen vil kunne… Les mer

Aktuelt

Resultater BBFAW Nordic 2021

13.09.2022

For andre gang publiseres rapporten fra Business Benchmark on Farm Animal Welfare i Norge. – Det er gledelig å se at mange av de deltagende bedriftene har styrket sin håndtering… Les mer

Aktuelt

Politikerbesøk hos Fatland Oslo

06.07.2022

Statssekretær i Landbruk- og matdepartementet, Wenche Westberg (SP) og avdelingsdirektør for seksjon dyrevelferd og miljø i Landbruks- og matdepartementet Kristin Nummedal var i begynnelsen av juli på omvisning hos Fatland… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– KLF-bedriftene viktige for norske bønder

05.04.2022

 – Det er helt opplagt at Kjøtt og Fjørfebransjen Landsforbund (KLF) og organisasjonens medlemsbedrifter er avgjørende for at norske bønder skal få levert sine produkter og at råvarene til de… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

– På tide å gi grisen bedre plass!

07.03.2022

I norske svinefjøs er arealkravene verken tilpasset dagens store kull eller samfunnets forventninger til dyrevelferd. Nå har Stortinget bedt regjeringen om å sikre grisene bedre plass. Debattinnlegg av Therese Larsen,… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Vi går mot spennende tider!

07.03.2022

Denne våren er helt spesiell for alle som er opptatt av verdikjeden for norsk mat. I tillegg til forventningene bare det å drive med våronn gir, kommer spenningen knyttet til… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

– Kan påvirke lønnsomhet positivt

04.03.2022

Dyrevelferdsprogrammet for storfe startet 1. januar 2022. I tillegg til å ivareta og forbedre dyrehelse og dyrevelferd, vil programmet også kunne påvirke lønnsomheten positivt i mange besetninger. Av Tora Saltnes,… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Opplæringsprogrammet ‘Dyrevelferd på slakteri’

13.01.2022

Animalia har utarbeidet opplæringsprogrammet «Dyrevelferd på slakteri» både for fjørfe og firbeinte, som er godkjent som grunnlag for å søke Mattilsynet om kompetansebevis for arbeid med levende dyr på slakterier…. Les mer

Aktuelt

Dyrevelferdsprogram for storfe i 2022

03.01.2022

Dyrevelferdsprogram for storfe i 2022 Alle produksjonsdyr i Norge vil bli omfattet av et dyrevelferdsprogram i næringens regi. Nå har turen kommet til en av de største produksjonene: storfe. Programmet… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Belgier bruker Hampshire som egen merkevare

08.12.2021

Belgier bruker Hampshire som egen merkevare Sammen med brødrene Peter og Gert, tok belgieren Bart Vanschoubroek over foreldrenes gård med 100 purker for 30 år siden. I dag har brødrene… Les mer

Administrerende

God dyrevelferd – et resultat av din og vår jobbing

07.12.2021

God dyrevelferd – et resultat av din og vår jobbing Bjørn-Ole Juul-Hansen, adm. direktør i KLF På et seminar om dyrevelferd i norsk svineproduksjon 26. oktober, i regi av Animalia… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

NM i kjøttprodukter = mangfold og kvalitet

29.11.2021

NM i kjøttprodukter = mangfold og kvalitet Gjestekommentar av Dag Henning Reksne, adm. direktør MatPrat NM i kjøttprodukter er kjøttbransjens viktigste forum for å vise fram mangfoldet og kvaliteten, avspeilt… Les mer

Aktuelt

Få alvorlige regelbrudd

21.10.2021

Onsdag presenterte Mattilsynet foreløpige resultater fra tilsynskampanjen på gris. Det er gjennomført 168 tilsyn i slaktegris- og smågrisbesetninger, og så langt er det funnet få alvorlige avvik. Det er ikke… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Kjøttbransjens omdømme under press

20.09.2021

Kjøttbransjens omdømme under press Av Per A. Sleipnes Å leve av å produsere og selge kjøtt og kjøttprodukter er sannelig ingen dans på roser i disse dager. Motkreftene er betydelige… Les mer

Innleggnavigasjon

1 2 3 Neste ❯
Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Østensjøveien 39/41 N-0667 Oslo Tlf: 23 24 44 70 Epost: klf@kjottbransjen.no

Snarveier

  • Bli medlem
  • Medlemssider
  • KLFs nettbutikk
  • NM i kjøttprodukter
  • Kontakt oss
  • Personvernerklæring
  • Ansvarsfraskrivelse
  • Informasjonskapsler
  • IKT-driftsstatus

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nyheter fra kjøtt- og eggbransjen!
Meld deg på

Sosiale medier

  • facebook
  • twitter
  • youtube
Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimaliserte vårt web sted og våre tjenester.
Teknisk nødvendige Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Administrer alternativer Behandle tjenester Administrer leverandører Les mer om disse formålene
Vis innstillinger
{title} {title} {title}