Økte pølsesalget med ny emballasje
Pølsene var allerede markedsleder, men med ny emballasje økte salget enda mer. – Synligheten i butikken ble mye bedre, sier Johnny Scarlett i Smurfit Kappa Norge. Av Georg Mathisen Salgsdirektøren…
Pølsene var allerede markedsleder, men med ny emballasje økte salget enda mer. – Synligheten i butikken ble mye bedre, sier Johnny Scarlett i Smurfit Kappa Norge. Av Georg Mathisen Salgsdirektøren…
Bærekraftig og brukervennlig kjøttemballasje Kjøttemballasjen skal være bærekraftig, men det er også viktig at den kan settes rett i ovnen og åpnes enklest mulig. Av Georg Mathisen Det er det…
Flere produkter enn før selger godt hele året. Pål Kristian Dalseng på Bunnpris Orkanger trekker frem spekemat, sylte og ribberull som ny helårsmat. Av Georg Mathisen Dalseng er fersk i…
Bidrar til enklere emballasjeflyt for bedrifter i kjøttbransjen Det startet med stempelproduksjon for snart 50 år siden. For ti år siden ble kursen radikalt endret og nå er Norstamp etikett…