Hopp til innholdet

Kjottbransjen

Kjottbransjen

  • Aktuelt
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeavtaler
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hvem vi er
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeavtaler
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Hva vi gjør
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeavtaler
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Medlemssider
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeavtaler
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Meny
      • Aktuelt

        • Aktuelt
        • Administrerende
        • Bladet Kjøttbransjen
        • Kjøtt og eggprodusenten
        • Høringsuttalelser
        • Siste NM-vinnere
      • Hvem vi er

        • Styret
        • Administrasjon
        • Medlemmer
        • Styrer, råd og utvalg
        • Strategiske eierskap
        • Organisasjon
          • Vedtekter
          • KLFs Hederspris
          • Årsberetninger
        • KLF Media
        • ScanPig
        • Historie
      • Hva vi gjør

        • Næringspolitikk og bærekraft
        • Mattrygghet og ernæring
        • Råvare, marked og tall
        • Dyrevelferd
        • Rettferdig handel
        • Bransjeavtaler
        • Forskning og utvikling
        • NM i kjøttprodukter
        • Beredskap
      • Medlemssider

        • Hvorfor være medlem?
        • Søk om medlemskap
        • Hva koster medlemskapet?
        • Avtaler og fordeler
        • Kurs og rådgivning
        • Digitale verktøy
        • Kvalitetsnettverk
        • Medlemsbutikk
      • NM i kjøttprodukter

        • Resultater
        • Tidligere vinnere
        • Klasseinndeling
        • Regler
        • Vinnermerker
        • Partnere
        • Video og bilder
        • Om NM i kjøttprodukter
  • Aktuelt
  • Administrerende
  • Bladet Kjøttbransjen
  • Kjøtt og eggprodusenten
  • Høringsuttalelser
  • Siste NM-vinnere
Annonse

Fjørfe Arkiver - Kjottbransjen

2022-2

– Nortura bør ikke få overta Steinsland & Co

20.06.2022

– Nortura bør ikke få overta Steinsland & Co – Om Nortura får anledning til å overta Steinsland & Co AS, vil det svekke konkurransen i markedet for verpekylling kraftig…. Les mer

Høringsuttalelser

Høring om oppkjøp av Steinsland & co

31.03.2022

I januar 2022 ble det kjent at Nortura har kjøpt to tredeler av aksjene i Steinsland & Co. Steinsland & co. er i dag Norges største produsent av verpehøner med… Les mer

Aktuelt

Nortura og Ytterøykylling i kompaniskap om slakting

18.03.2022

Når Nortura og Ytterøykylling nå skal bygge nytt slakteri sammen, mener daglig leder i Ytterøykylling, Lasse Kjønstad, at det vil bidra til bedring av dyrevelferd og økt konkurransekraft for begge… Les mer

Aktuelt

Ytterøykylling bygger nytt på Inderøy

07.03.2022

Styret i Ytterøykylling AS har valgt Røra i Inderøy kommune som lokasjon for nytt slakteri. Ifølge daglig leder Lasse Kjønstad (bildet) er det flere forhold som har bidratt til at… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Fjørfeløsninger i mer enn 30 år

07.03.2022

I over 35 år har det svenske selskapet Victorsson Poultry AB forsynt norske og internasjonale eggprodusenter med produksjonsanlegg siden etableringen i 1977. Som aller første leverandør i Europa, kunne selskapet… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Dansk bondeorganisasjon sender direkte fra kyllinghuset

04.03.2022

Dansk bondeorganisasjon sender direkte fra kyllinghuset Landbrug & Fødevarer i Danmark ønsker mest mulig åpenhet rundt produksjonen av den hurtigvoksende kyllingrasen Ross 308. Skjermdump: TVMV Det gjør de ved å… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Usikkerhet og frustrasjon etter fugleinfluensautbrudd

07.12.2021

Usikkerhet og frustrasjon etter fugleinfluensautbrudd – Usikkerheten er tøff akkurat nå. Vi har etter de to utbruddene destruert mer enn 100 000 egg og vi håper det stopper med det. Men… Les mer

Aktuelt

Klimakalkulatoren nå på fjørfe og ammeku

02.12.2021

Når klimakalkulatoren nå utvider til også å omfatte fjørfe og ammeku, står de private fjørfe-bedriftene i fremste rekke når det gjelder å ta det viktige verktøyet i bruk. Av Per… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Storanlegget til Norsk Kylling er offisielt åpnet

22.11.2021

Norsk Kylling har åpnet landets største og mest moderne fabrikk for slakting og foredling av kylling. Reitan Retail har gjennom Norsk Kylling og REMA 1000 satset to milliarder kroner på… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Bjerknes overtar lederrollen i Gårdsand etter Søyland

03.08.2021

Bjerknes overtar lederrollen i Gårdsand etter Søyland REVETAL: Etter 19 år som daglig leder i Gårdsand i Vestfold, har Aadne Søyland overlatt det daglige ansvaret til Harald Bjerknes. Og det… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

– Bytte av kyllinghybrid har negativ klimaeffekt

21.12.2020

– Bytte av kyllinghybrid har negativ klimaeffekt De samfunnsøkonomiske og klimarelaterte konsekvensene er negative ved å bytte kyllinghybrid, uten at dette vil endre den gode dyrevelferden i den etablerte produksjonen… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Fornøyd med sunnere Hubbard

16.10.2020

Fornøyd med sunnere Hubbard LENSVIK Lensvik-bonde er fornøyde og merker forskjell etter byttet til Hubbard. – Vi har blitt involvert hele veien i denne prosessen, og opplever at vi har… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Det er faktisk størrelsen på kyllingen det kommer an på

16.10.2020

Det er faktisk størrelsen på kyllingen det kommer an på STØREN Ved å benytte kyllingrasen Hubbard, bruker Norsk Kylling tre millioner færre kyllinger for å produsere den samme mengde kyllingkjøtt…. Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Gårdsand først ute i Europa med gassbedøving av and

08.08.2020

Gårdsand først ute i Europa med gassbedøving av and OSLO Bedriften Gårdsand i Vestfold er først ute i Norge og i Europa med gassbedøving av and i forbindelse med slakting…. Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Den Stolte Hane med historisk godt fjorår

08.08.2020

Den Stolte Hane med historisk godt fjorår OSLO: Den Stolte Hane fikk et svært godt fjorår både med hensyn til resultat og utvikling i tallet på produsenter. Av en omsetning… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Fra 40 prosent til 100 prosent kyllingsatsing

29.04.2020

Fra 40 prosent til 100 prosent kyllingsatsing – Akkurat nå er det en lettelse at jeg fra høsten av skal satse 100 prosent på kylling. Jeg har kombinert kylling og… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Normal drift, men økte priser på fôr bekymrer

29.04.2020

Normal drift, men økte priser på fôr bekymrer – Dagliglivet går i stor grad som før, men også vi som forsyner forbrukeren med mat er preget av situasjonen i disse… Les mer

Bladet Kjøttbransjen

Norsk Kylling i rute med gigantanlegget

20.12.2019

Norsk Kylling i rute med gigantanlegget Orkanger I disse dager markerer Norsk Kylling at gigantbygget i Orkanger er «tett». Det vil si at tak og vegger er på plass og… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Satser millioner på dyrevennlig eggproduksjon i nord

05.12.2019

Satser millioner på dyrevennlig eggproduksjon i nord Han driver Nord-Norges eneste private eggpakkeri og «egglederen» fra Fauske i Nordland har nå investert flere millioner kroner i et nytt produksjonsanlegg/hønsehus beregnet… Les mer

Kjøtt og eggprodusenten

Høyere norskandel i kyllingfôr enn mange tror

16.09.2019

Høyere norskandel i kyllingfôr enn mange tror Mange tror norske kyllinger kun spiser kraftfôr fra importerte råvarer. Det stemmer ikke. Opp mot 70 prosent av fôret kyllingene spiser er norsk,… Les mer

Innleggnavigasjon

1 2 Neste ❯
Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, Østensjøveien 39/41 N-0667 Oslo Tlf: 23 24 44 70 Epost: klf@kjottbransjen.no

Snarveier

  • Bli medlem
  • Medlemssider
  • KLFs nettbutikk
  • NM i kjøttprodukter
  • Kontakt oss
  • Personvernerklæring
  • Ansvarsfraskrivelse
  • Informasjonskapsler
  • IKT-driftsstatus

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på siste nyheter fra kjøtt- og eggbransjen!
Meld deg på

Sosiale medier

  • facebook
  • twitter
  • youtube
Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å optimaliserte vårt web sted og våre tjenester.
Teknisk nødvendige Alltid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferanser
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistikk
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Markedsføring
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Administrer alternativer Manage services Administrer leverandører Les mer om disse formålene
Vis innstillinger
{title} {title} {title}